reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Ja oczywiście test zrobiłam i moja głowa widzi tam jakiegoś ducha ducha z ducha 🤣
Ps . Musiałam rozebrać, żeby się czegoś tam popatrzeć.

Załączniki

• 20241212_104025.jpg
    20241212_104025.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 156
reklama
Ja idę dzisiaj do gina żeby pogadać o tym biochemie bo już mi na łeb wjechało to wszystko i chcę chyba jakiegoś medycznego pocieszenia😂

Myślicie że jeśli seksy będą w niedzielę a owulacja we wtorek to jest jakaś szansa na ciążę czy raczej nie? Chyba nie uda mi się namówić mojego na czułości w poniedziałek (oboje kończymy o 21 pracę) a znowu od wtorku do środy mnie nie ma :( więc chyba nici z kresek w tym miesiącu, będziemy się bardziej starać w przyszłym.
szans jakas tam będzie , wiadomo niska ale niektórym się tak udało. Jak żołnierzyki są dobre u ciebie też dobre warunki to może coś tego być . My uprawiamy sex w punkt i co ? I dupa także równie bywa 😂 a nóż uda wam się jednak w poniedziałek jeszcze poprawić wieczorem ☺️

Myślicie że jeśli seksy będą w niedzielę a owulacja we wtorek to jest jakaś szansa na ciążę czy raczej nie? Chyba nie uda mi się namówić mojego na czułości w poniedziałek (oboje kończymy o 21 pracę) a znowu od wtorku do środy mnie nie ma :( więc chyba nici z kresek w tym miesiącu, będziemy się bardziej starać w przyszłym.
my nieraz wygrzebujemy resztki sił byle tylko nie zmarnować tego czasu haha ale nie polecam bo wtedy nie jest tak przyjemnie jak być powinno . Chociaż już trochę się przyzwyczailiśmy do tego że tak musi być 😔 inaczej to już wgl nic z tego nie będzie ,skoro wcześniej był sex kiedy mieliśmy ochotę i nie ,,wpadliśmy ,, haha 😂 nikt nie mówił że będzie lekko

niestety tym razem nic nie widzę 😔 ale może przez zdjęcie , aktualizuj jakbyś zrobiła jeszcze 🥰
Poczekam do jutra :).
Generalnie nawet jak nie będę w ciąży, to się nie załamie bo o 2 syna starałam się ok 7 lat . Więc jakbym chciała to musiałabym mieć monitoring itp 😊
Ale dziwnie mnie jajnik zaskoczył więc test zrobiłam szybciej :)

reklama
Poczekam do jutra :).
Generalnie nawet jak nie będę w ciąży, to się nie załamie bo o 2 syna starałam się ok 7 lat . Więc jakbym chciała to musiałabym mieć monitoring itp 😊
Ale dziwnie mnie jajnik zaskoczył więc test zrobiłam szybciej :)
a kiedy powinnaś mieć 🐒 ? Może tym razem by cię los zaskoczył i nie kazałby ci tyle czasu się starać . Swoją drogą podziwiam ma maksa , u nas jest 1.5 roku i mam już dość ... 😔

Do góry