reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

Dziewczyny normalnie mnie rozebrało. Gorączka do 38 stopni 😢 ratuje się paracetamolem. Przepisał mi antybiotyk ale jakoś się boję go zażywać. Nawet do ginekologa się nie mogłam dodzwonić… do tego od Boże Narodzenia mam plamienia delikatne a dziś na sorze nie chcieli mi bety powtórzyć nawet 😭
Martwilabym się od 39°C , póki co to jeszcze nie gorączka. Antybiotyk brałam na bolerioze w 8 miesiącu ciąży i dziecko zdrowe się urodziło więc nie martw się jakby trzeba było go wziazc.

reklama
Dziewczyny normalnie mnie rozebrało. Gorączka do 38 stopni 😢 ratuje się paracetamolem. Przepisał mi antybiotyk ale jakoś się boję go zażywać. Nawet do ginekologa się nie mogłam dodzwonić… do tego od Boże Narodzenia mam plamienia delikatne a dziś na sorze nie chcieli mi bety powtórzyć nawet 😭
jejku nie wiem jak Ci pomóc ale ja chyba spróbowałabym ten antybiotyk jeśli dojdzie do 39 bo wysoką gorączka też raczej nie jest dobra 😔

jejku nie wiem jak Ci pomóc ale ja chyba spróbowałabym ten antybiotyk jeśli dojdzie do 39 bo wysoką gorączka też raczej nie jest dobra 😔
Czasem lepiej wziąć antybiotyk niż przeciągać chorobę, która też wpływa nie dobrze na organizm. W końcu nie bez powodu lekarz go przepisał ☺️

Właśnie crp miałam 24 a to wirusowe a antybiotyk jest na bakterie i już sama nie wiem. Chciałam do gin się dodzwonić ale nie mogę… do tego plamienia 3 dzień …

Właśnie crp miałam 24 a to wirusowe a antybiotyk jest na bakterie i już sama nie wiem. Chciałam do gin się dodzwonić ale nie mogę… do tego plamienia 3 dzień …
to bym nie brała jak crp tylko 24. Dla pocieszenie ja jakos na początku pierwszej ciąży miałam grypę żołądkową jakoś przed 10 tygodniem chyba. Schudłam 3 kilo wymiotowałam i też miałam temperaturę tylko nie aż taka wysoką i wszystko było dobrze

reklama
Co innego grypa żołądkowa a co innego tu jest .
W poniedziałek zrob ponownie crp lub jak będzie gorzej Jedz na pogotowie ale raczej nic nie zrobią bo leki przepisali .
A ty ich nie bierzesz tylko pytasz się czy brać bo ktoś nie wziął i było ok .nikt Ci nie powie nie weźmiesz nic się nie stanie a może się stanie
Robisz to na własna odpowiedzialność

Do góry