reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
Są już moje wyniki :
Prożek tylko 7
Beta <2.3
Prolaktyna 51 😵

Jakaś tam nadzieja jeszcze jest ale raczej nic z tego nie będzie. Dziś wg mnie 7dpo ale nie mam potwierdzonej owulacji.
Eee, to jeszcze obie mamy czas, poczekajmy kilka dni, chyba , że okres nas dopadnie. Na kiedy masz mieć @?

Jak mój cykl będzie taki jak dwa poprzednie czyli 34 dni to 9 stycznia dostanę okres :-)
Eee to jeszcze masz czas 😀 ja według aplikacji premom według testów owu, okres powinnam dostać 4 stycznia. Według zwykłej aplikacji dla @ miałam mię okres 30.12. Na razie nic od 3 dni się nie zapowiada na okres, nic mnie podbrzusze nie boli jak zawsze co miesiąc. Zobaczymy jutro.
Dobra @MamaR , przechodzimy na styczeń z kontynuacja rozmowy 😀

Witam. I nieśmiało dołączę jeszcze przed terminem,,@ ale owulacja wcześniejsza. Test pozytywny. Ciąża nie planowana z 9 DC. Ale jestem już mamą 3 dzieci i wiedziałam, że coś będzie na rzeczy. Dzieciaki najstarsza córka w lipcu 15 lat, syn w kwietniu 10 i najmłodsza córka w czerwcu 7. Sama mam we wrześniu już 39 lat. Jak dotrwam do końca czeka mnie 4 cc. Według om termin 31 październik
Witaj ☺️ ładną masz gromadkę 😍
Zapraszam na wątek październikowych mam ☺️

Witam. I nieśmiało dołączę jeszcze przed terminem,,@ ale owulacja wcześniejsza. Test pozytywny. Ciąża nie planowana z 9 DC. Ale jestem już mamą 3 dzieci i wiedziałam, że coś będzie na rzeczy. Dzieciaki najstarsza córka w lipcu 15 lat, syn w kwietniu 10 i najmłodsza córka w czerwcu 7. Sama mam we wrześniu już 39 lat. Jak dotrwam do końca czeka mnie 4 cc. Według om termin 31 październik
Tak🙂 i właśnie zobaczyłam, że nie tu post dodałam 🙂

reklama
Do góry