Lina_88
Zaangażowana w BB
Taka sama moja kreska ma teraz póltora rokuProszę bardzo. Tylko zdjęcie zrobione po czasie chwilę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taka sama moja kreska ma teraz póltora rokuProszę bardzo. Tylko zdjęcie zrobione po czasie chwilę
Mi też się marzyła/marzy mała księżniczka ale cóż życie mnie zweryfikowało inaczej niż trzebai mi i mężowi to pasujeoczywiście jakby był chłopiec to też by było super! Ale jednak obdywojgu marzy się skrycie mała księżniczka
![]()
no tak bywaMi też się marzyła/marzy mała księżniczka ale cóż życie mnie zweryfikowało inaczej niż trzeba![]()
ja zawsze chciałam mieć dwóch synów, ale ostatnio mi się coraz częściej myśli o córeczce.Mi też się marzyła/marzy mała księżniczka ale cóż życie mnie zweryfikowało inaczej niż trzeba![]()
Dojdziesz i ujrzysz te kreski , na świętano tak bywa
Ale póki co to bym chciała dojść w ogóle do etapu udanego transferu i jakiejś kreski na teście![]()
Trzymam mocno kciuki, żeby się udałoja zawsze chciałam mieć dwóch synów, ale ostatnio mi się coraz częściej myśli o córeczce.
na obecnym etapie przyjmę wszystko![]()
wiesz jak jestDojdziesz i ujrzysz te kreski , na święta.
Nie ma innej opcji. Histero miałaś, owulacje masz swoje i zamrożoną śnieżkę![]()
widzę że niestety nie było żadnego posta , ani nie jest nigdzie wpisana@staraczka33 Zniknęłaś z wątkuwszystko ok?
no właśnie, w zeszłym miesiącu była aktywna i nagle cisza zupełna. Mam nadzeieję, ze wszystko w porządku.widzę że niestety nie było żadnego posta , ani nie jest nigdzie wpisanadaj znać czy wszystko dobrze
@staraczka33