reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

A to musisz poczekać do soboty w takim razie.
Ja nigdy nic na własną rękę nie robię. Zawsze słucham mądrzejszych 😁
Może za szybko mi zeszło bo czasem brałam i po 2 godzinach jadłam czy piłam. Poczekam do soboty i zobaczymy co powie .przeciw ciała też robiłam ale tam wszystko ok jest

reklama
Dziewczyny mam pytanie .
W sumie czy któraś była w takiej sytuacji.
Dostałam w spadku dom rodzinny na wsi .
To jest mój majątek własny chodz go nabędę w trakcie małżeństwa

Mój tesc twierdzi że powinnam męża dopisać.
Nie mam zamiaru tego robić.
Moja mama umierając powiedziała pamiętaj dziś się kochacie jutro bedziecie się nie nawidziec..
Wszystko ok jest u nas w małżeństwie

Co byście zrobili ?

Oczywiście ja płacę za remont .etc
Tego domu.

Dziewczyny mam pytanie .
W sumie czy któraś była w takiej sytuacji.
Dostałam w spadku dom rodzinny na wsi .
To jest mój majątek własny chodz go nabędę w trakcie małżeństwa

Mój tesc twierdzi że powinnam męża dopisać.
Nie mam zamiaru tego robić.
Moja mama umierając powiedziała pamiętaj dziś się kochacie jutro bedziecie się nie nawidziec..
Wszystko ok jest u nas w małżeństwie

Co byście zrobili ?

Oczywiście ja płacę za remont .etc
Tego domu.
Ciekawe co by teść powiedział jakby to był syna majątek. Myślę że nie byłoby mu spieszno do dopisania Ciebie.

Mam wyniki. W sobotę jeszcze powtarzam i jak będzie dalej ok to chyba na chwilę odpuszczę betę. Od wczoraj dużo mniejszy przyrost więc zobaczymy…

Więc na razie wygląda to u mnie tak:
3.12 - beta 6.25, progesteron 16.2
4.12 - beta 18.8, progesteron 22.1
5.12 - beta 28.5, progesteron 21.5

Załączniki

• IMG_2135.png
    IMG_2135.png
    61,9 KB · Wyświetleń: 85
  • IMG_2134.png
    IMG_2134.png
    116,7 KB · Wyświetleń: 86
Może za szybko mi zeszło bo czasem brałam i po 2 godzinach jadłam czy piłam. Poczekam do soboty i zobaczymy co powie .przeciw ciała też robiłam ale tam wszystko ok jest
też się zawsze trzymam żeby nie jeść ani nie pić przez min godzinę od tabletki , jedynie wodę czasem się napije , a mimo to po 3 msiiacach brania 25 zeszło mi z 4.5 do 1.8 , zobaczymy jak będzie teraz ,narazie biorę miesiąc 50 także poczekam jeszcze trochę i sobie sprawdzę

reklama
Do góry