AuraWaves
Fanka BB :)
Hej dziewczyny zapiszcie mnie na 26  Mam do was pytanie gdyby wasza siostra albo brat stracili swoje maleństwo a wy byście zaszły w ciąże to wysyłały byście zdjęcia usg w wiadomościach ? Ja nie wiem czy ja jestem jakaś przewrażliwiona i za bardzo interesuje mnie to czy kogoś nie zasmucę czy ludzie mają na to wywalone,mojego faceta siostra dobrze wie że przechodziliśmy przez stratę zna każdy szczegół i dziś zaczęła wysyłać mojemu narzeczonemu zdjęcia usg przy czym wróciły mu wszystkie wspomnienia i bardzo zepsuła mu tym dzień
 Mam do was pytanie gdyby wasza siostra albo brat stracili swoje maleństwo a wy byście zaszły w ciąże to wysyłały byście zdjęcia usg w wiadomościach ? Ja nie wiem czy ja jestem jakaś przewrażliwiona i za bardzo interesuje mnie to czy kogoś nie zasmucę czy ludzie mają na to wywalone,mojego faceta siostra dobrze wie że przechodziliśmy przez stratę zna każdy szczegół i dziś zaczęła wysyłać mojemu narzeczonemu zdjęcia usg przy czym wróciły mu wszystkie wspomnienia i bardzo zepsuła mu tym dzień  czemu ludzie nie myślą o uczuciach innych co jest z nimi nie tak ..
 czemu ludzie nie myślą o uczuciach innych co jest z nimi nie tak ..

Mam do was pytanie gdyby wasza siostra albo brat stracili swoje maleństwo a wy byście zaszły w ciąże to wysyłały byście zdjęcia usg w wiadomościach ? Ja nie wiem czy ja jestem jakaś przewrażliwiona i za bardzo interesuje mnie to czy kogoś nie zasmucę czy ludzie mają na to wywalone,mojego faceta siostra dobrze wie że przechodziliśmy przez stratę zna każdy szczegół i dziś zaczęła wysyłać mojemu narzeczonemu zdjęcia usg przy czym wróciły mu wszystkie wspomnienia i bardzo zepsuła mu tym dzień
 Mam do was pytanie gdyby wasza siostra albo brat stracili swoje maleństwo a wy byście zaszły w ciąże to wysyłały byście zdjęcia usg w wiadomościach ? Ja nie wiem czy ja jestem jakaś przewrażliwiona i za bardzo interesuje mnie to czy kogoś nie zasmucę czy ludzie mają na to wywalone,mojego faceta siostra dobrze wie że przechodziliśmy przez stratę zna każdy szczegół i dziś zaczęła wysyłać mojemu narzeczonemu zdjęcia usg przy czym wróciły mu wszystkie wspomnienia i bardzo zepsuła mu tym dzień  czemu ludzie nie myślą o uczuciach innych co jest z nimi nie tak ..
 czemu ludzie nie myślą o uczuciach innych co jest z nimi nie tak .. 

ale bulić na laserową tyle to trochę sporo
 ale bulić na laserową tyle to trochę sporo

u Nas przyjaciele już mają niemowlaki, ale nam każą poczekać „po ślubie” bo przecież „nie chcesz być na weselu w ciąży”… w właśnie że chce! Nie liczę też że uda nam się za pierwszym razem, zakładam wręcz kilka miesięcy… także powoli do celu
 u Nas przyjaciele już mają niemowlaki, ale nam każą poczekać „po ślubie” bo przecież „nie chcesz być na weselu w ciąży”… w właśnie że chce! Nie liczę też że uda nam się za pierwszym razem, zakładam wręcz kilka miesięcy… także powoli do celu  bo jeśli starania nie pójdą szybko i potrwa to trochę czasu to przynajmniej będziecie już wiedzieli jak leczyć się czy działać w razie wu. Ja moją pierwszą córkę urodziłam dzień przed moimi 26 urodzinami
 bo jeśli starania nie pójdą szybko i potrwa to trochę czasu to przynajmniej będziecie już wiedzieli jak leczyć się czy działać w razie wu. Ja moją pierwszą córkę urodziłam dzień przed moimi 26 urodzinami