reklama
kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
Serdecznie witamy wszystkie mamusie grudniowe 2008 :-) Życzymy Wam wspaniałych ciąż i wspaniałych dzieciaczków :-)
Grudniowa mamusia 2007 wraz z Oliverkiem
Ps. Możliwe, że sama zagoszczę na tym wątku, ale to się okaże za 3 dni ;-)
Grudniowa mamusia 2007 wraz z Oliverkiem
Ps. Możliwe, że sama zagoszczę na tym wątku, ale to się okaże za 3 dni ;-)
Ataata
Grudniowa Mama '07
To i ja równiez Serdecznie witam wszystkie Grudniowe Mamusie 2008
Ja jestem Grudniówka ale 2007 i mówie wam, tak ten rok zleciał że hej!!
Pewnie większość z was jeszcze niewie że będzie mamusiom, ale na dniach sie dowie
ja zobaczyłam 10 kwietnia II kreseczki na teście...
Kasia mam nadzieje ze tu zagościsz na stałe
ale od nas nie uciekniesz;-)
anthea trzymam mocno kciuki!!!
Ja jestem Grudniówka ale 2007 i mówie wam, tak ten rok zleciał że hej!!
Pewnie większość z was jeszcze niewie że będzie mamusiom, ale na dniach sie dowie

Kasia mam nadzieje ze tu zagościsz na stałe

anthea trzymam mocno kciuki!!!

allaa
Fanka BB :)
Witam wszystkie Szczęśliwe!!!
Mój termin według własnych wyliczeń to 2 grudzień. Wizyta u lekarza dopiero za tydzień. Jak na razie szczęście przeplata się z ogromnym strachem i obawą. Tak bardzo pragnę, żeby było wszystko dobrze....
Mój termin według własnych wyliczeń to 2 grudzień. Wizyta u lekarza dopiero za tydzień. Jak na razie szczęście przeplata się z ogromnym strachem i obawą. Tak bardzo pragnę, żeby było wszystko dobrze....
M
madamagda
Gość
reklama
maliinka_ev
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny
Ja wpisalam sie na listopad wg kalkulatora BB moj termin wypada na sam koniec listopada, ale @-ki mialam zawsze nieregularne wiec trudno powiedziec
. Jutro po pracy pierwsza wizyta u gina
bardzo na nia czekalam ale juz jest malusi nerwa, mam nadzieje, ze wszytsko bedzie dobrze i byc moze bede jednak gruniowa mamusia :-).
Pozdrawiam
Ja wpisalam sie na listopad wg kalkulatora BB moj termin wypada na sam koniec listopada, ale @-ki mialam zawsze nieregularne wiec trudno powiedziec

Pozdrawiam