reklama

Grudniowe mamusie 2008

czesc dziewczyny...widze ze normalka tu dzisiaj...u mnie sloneczna pogoda i mam nadzieje ze taka juz pozostanie...ja niestety mecze sie bo mam problem z kregoslupem bo mam dyskopatie wielopoziomowa i akurat dzis mi sie odezwala....nie jest jeszcze tak zle ...poodpoczywam i moze bedzie dobrze...milego dnia...

reklama
Hej Oceancity, przepraszam, ze sie tu do Was mieszam, nie jestem grudniowka, ale przeczytalam, ze masz problemy ze zrobieniem badan prenatalnych. Tez mieszkam w Niemczech i tu przechodzilam juz jedna ciaze i rodzilam, takze wiem, ze takie badania sa robione 2 razy w ciazy. Sa one baaaardzo drogie, ale chyba wszystkie kasy zwracaja koszty. Ewentualnie musialabys sie w swojej dowiedziec. Ja zostalam umowiona na takie badania przez lekarza prowadzacego. Najlepiej, aby i twoj zarezerwowal ci "Termin" w pobliskim osrodku diagnostyki prenatalnej. Napewno jest kilka takich osrodkow w Bielefeld.
Na badaniach mierza nie tylko przeziernosc ale rowniez bardzo dokladnie sprawdzaja wszystkie organy plodu, no i plec. Takze warto je robic.
Powodzenia!

mamaflavii, dziekuje ci bardzo za wiadomosci. :tak:
Chodzi mi tylko o usg genetyczne, nie badania prenatalne. Jutro jade do Polski, wiec pojde tam do lekarza, na usg. Dziekuje jeszcze raz, pozdrawiam:-)

Dziewczyny, czy wy tez ciagle jestescie glodne???:szok:bo ja dzisiaj to bym nie wiem juz co zjadla...:eek:milego wieczoru:-)

Hey :-)

Ja jestem głodna bardzo często ale zawsze szybko zaradzam temu stanowi:-D

Wreszcie mi net działa więc teraz juz nadgonię to co naprodukowałyście:tak:

Jakies plany na weekend?? My dzisiaj jedziemy do rodziców do Starachowic ( 160 km od Wawy).
Mam nadzieje, że fajnie spędzę ten czas bo ostatnio dość napięta sytuacja była z moimi teściami:baffled:

Moja tesciowa lubi wszystko wiedziec i wszystkimi rządzić. Mój mąż dla swiętego spokoju ulega jej we wszystkim, a mnie szlak trafia bo nienawidzę jak mi się ktoś wpierdala w zycie.
Kiedyś nawet zapytała"czemu moj mąż ma takie krotkie wlosy"? Co ja to obchodzi, nie mamy nastu lat:)

Moja tesciowa lubi wszystko wiedziec i wszystkimi rządzić. Mój mąż dla swiętego spokoju ulega jej we wszystkim, a mnie szlak trafia bo nienawidzę jak mi się ktoś wpierdala w zycie.
Kiedyś nawet zapytała"czemu moj mąż ma takie krotkie wlosy"? Co ja to obchodzi, nie mamy nastu lat:)

Nie denrwuj się bo i ja się wkurzam bo tez tak mam czasami :crazy:
Mój mąż to jedynak...:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry