Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Anka - wyszperałam sobie hehehe, oczywiscie rodzina podniosla bunt na calej linii, ale nam to centralnie wisi... To jest imię sumaryjskiej bogini miłości i wojny, była pierwowzorem dla Ateny i Wenus.

No właśnie tak wyczytałam to imię z listy i zastanawiałam się czy nie ma jakies pomyłki. Pierwszy raz słysze takie imię i jest świetne. Skąd Ty je wzięłaś? Bardzo mi sie podoba.
Anka - wyszperałam sobie hehehe, oczywiscie rodzina podniosla bunt na calej linii, ale nam to centralnie wisi... To jest imię sumaryjskiej bogini miłości i wojny, była pierwowzorem dla Ateny i Wenus.
Wysłać mnie na bezludną wspę albo do klasztoru![]()
), a teraz wam napisze co u mnie.
, mój Krzysiu zadzwonił na infolinie i powiedział ze nie działa, tam go poinformowali ze na drugi dzien przyjedzie monter i sprawdzi co i ja. No i przyjechał ... diagnoza modem zepsuty
. Ale zeby było śmiesznie to monter nie mógł nam do załozyc, tylko trzeba było zadzwonic na infolinie i zgłosić usterke. No wiec dzwonimy mówimy co i jak i zamawiamy nowy modem ... a oni ze teraz musimy czekac na niego 10 dni
. Oczywiscie jeszce nam go nie przysłali, tylko pozyczylismy modem od brata Krzysztofa :-(. Achhh szkoda gadac.
. 13 list w czwartek jade na usg i zrobi mi test na paciorkowca, ale wczesniej muszę go kupic w aptece. Tabletki odstawic mam w 37 tyd, a luteiny już nie biore od środy.