Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana powiem Ci że powinnaś sie cieszyć że puchniesz dopiero teraz.....ja kostek już nie widziałam od lipca.....Witajcie "ciężaróweczki" (tak mówi do mnie mój mąż :-))
Nie było mnie kilka dni i teraz mam problem, aby wszystko przeczytać. Dzisiaj wróciliśmy z moim M z Kielc od rodziców-na szczęście nasz synek postanowił jeszcze troszkę poczekać z przyjściem na świat, więc sam pobyt i podróż minęły spokojnie.
Ostatnio zauważyłam, że puchnę!!!:-( Na jednej nóżce już nie widać mi kostki....
Mam do Was pytanko-czy Wasze dzieciaczki wykazują się wzmożoną aktywnością, bo mój Olek od kilku dni tak strasznie daje mi popalić, że nie wiem, czy wszystko jest w porządku. Dzisiaj mój brzuch przybierał tak fantastyczne kształty, że zafascynowana nie mogłam oderwać wzroku :-)

tylko nie wiem czy uda mi sie ich przekonać, na szczęście mam wsparcie w teściowej 
powiedziała że pomorze mi ich przekonaćMi też się podoba ten pomysł. Właśnie to, że widać jak przybywa dzieciaczków. Można tamtą listę zostawić bez zmian. I po prostu stworzyć nową "rozpakowanych" .
, opijał ze swoim szefem i kierownikami awans, co za łomot. Wypił pare drinków i stwierdził, ze jest zmeczony i idzie spac i jeszcze smiał sie zapytac czemu jestem zła
. Cały czas rycze z wsciekłosci, co za palant
.