Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana powiem Ci że powinnaś sie cieszyć że puchniesz dopiero teraz.....ja kostek już nie widziałam od lipca.....Witajcie "ciężaróweczki" (tak mówi do mnie mój mąż :-))
Nie było mnie kilka dni i teraz mam problem, aby wszystko przeczytać. Dzisiaj wróciliśmy z moim M z Kielc od rodziców-na szczęście nasz synek postanowił jeszcze troszkę poczekać z przyjściem na świat, więc sam pobyt i podróż minęły spokojnie.
Ostatnio zauważyłam, że puchnę!!!:-( Na jednej nóżce już nie widać mi kostki....
Mam do Was pytanko-czy Wasze dzieciaczki wykazują się wzmożoną aktywnością, bo mój Olek od kilku dni tak strasznie daje mi popalić, że nie wiem, czy wszystko jest w porządku. Dzisiaj mój brzuch przybierał tak fantastyczne kształty, że zafascynowana nie mogłam oderwać wzroku :-)

tylko nie wiem czy uda mi sie ich przekonać, na szczęście mam wsparcie w teściowej 
powiedziała że pomorze mi ich przekonaćMi też się podoba ten pomysł. Właśnie to, że widać jak przybywa dzieciaczków. Można tamtą listę zostawić bez zmian. I po prostu stworzyć nową "rozpakowanych" .
, opijał ze swoim szefem i kierownikami awans, co za łomot. Wypił pare drinków i stwierdził, ze jest zmeczony i idzie spac i jeszcze smiał sie zapytac czemu jestem zła
. Cały czas rycze z wsciekłosci, co za palant
.