Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oby wszystko było u niej i Cyprysiowej dobrze....kurcze musze isc na zakupki i do lekrza sie wepchnac gdzies na wizyte....a tak nie chce mi sie czterech literek moich ruszyc....Agatkas dziękuję właśnie przesłu****ę kołysanki :-)
ja też dziś nie najlepiej spałam, budziłam się co godzinę siusiu i wogóle nie mogłam jakoś spać:-( ale tak to juz jest w tym 9 m-cu... jeszcze troszke musimy sie pomęczyćWitajcie Brzuchatki.
Ja dzisiaj miałam prawdziwie koszmarną noc, do tej pory spałam dobrze, ale dzisiaj przegięcie, chyba przez tą króciutką drzemkę w dzień. Poszłam spa o 23, a od 2 w nocy tylko przewracanie z boku na bok, o 5 rano wkurzyłam się zaparzyłam sobie meliskę, wypiłam i położyłam się spowrotem, zasnęłam przed 6, a o 7 znów sie obudziłam.![]()

Agga a ile ich dostałaś bo mi wróciły od ciebie wiadomości bo masz skrzynkę pełną![]()

Justyna to mamy podobne gustaJa mam gondolę i oddzielnie fotelik-i mam nadzieję, że u mnie też się sprawdzi jak u Twoich koleżanek.To wstawiaj fotki Twojej bryczki:-)
.
Mam pytanie- jak porozumieć się z położną z którą chciałabym rodzić?
czy to musi być ktoś pracujący w szpitalu?
pewnie macie już wszystko zaklepane, a może jest wśród nas ktoś kto może polecić konkretną osobę ( będę rodzić w Raciborzu)
Justyna, gratuluję udanego zakupu i super, ze Liwci też się podoba.