Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dziewczyny ponawiam pytanie: Do ilu dni można spokojnie przenosić ciążę? Kiedy wywołują poprzez oxy?
Od kiedy macierzyński?Olcia - życzę żebyście razem małego przywitali... Tak jak Pytia mówi - "w wojsku też są jacyś ludzie" - podoba mi się - mój mąż pracuje wojsku i jest super porządnym gościem.
Pytia - cieszę się, że z Wami wszystko ok. i że wizyta poszła pomyślnie...
Dziewczyny ponawiam pytanie: Do ilu dni można spokojnie przenosić ciążę? Kiedy wywołują poprzez oxy?
Od kiedy zaczynam macierzyński??
opcja A:
Od - terminu porodu - mimo, że nie urodzę?
opcja B:
Czy jestem na zwolnieniu lek. doputy - dopuki nie urodzę i wtedy zaczynam macierzyński?? (nawet po terminie)
PLEASE o ODP.
A jak pójdę do lekarki 17.11 - to może dać mi zwolnienie lekarskie na miesiąc- czyli do 17.12 ??????? (mimo że mam termin na 12.12) Zależy mi na długim zwolnieniu - nie chcę rozpoczynać wcześniej macieżyńskiego - jeśli nie urodzę - a słyszałam, że tak się dzieje....
Jeśli coś wiecie to bardzo proszę o odpowiedź - będę wdzięczna...
w dodatku sami chlopcy to czoreczke bys miala

ale ogolem wszystko oki za tydzien mam odstawic nospe i nawet jak mnie bedzie brzuszek bolal to niemam brac