Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co się dzieje??:-(
A ja tak czytam o tym sexiku to może i my dzisiaj zadziałamy??
Życze Wam Miłej Nocki papa

ciesze się że jesteś już z namiCześć dziewczyny:-)
Ja już jestem w domkuNiestety jeszcze z brzuszkiem....
szkoda tylko ze bez dzidzi
myślałam że jak wrócisz ze szpitala to już z maleństwem
no trudno trzeba jeszcze poczekać
ale patrząc na twój suwaczek został ci tylko 8 dni wiec to już tuz tuż

my dajemy jedno, ja mam dwa i uważam że to drugie jest zupełnie niepotrzebneDziewczyny, dajecie dzieciaczkom 2 imiona?

biedactwo ty moje... wiem że to leżenie na pewno jest męczące ale wytrzymaj jeszcze troszkęWitajcie mamunie,
]melduje sie;-) Ciesze sie, że u Was na razie wszystko dobrze oby tak dalej choc niektóre z Was juz blisko finiszu - tylko pozazdroscic suwaczkow:-)
u mnie nie za dobrze.. moja SZYJKA MA JUZ tylko 1,5 CMi moge tylko wstawac do toalety i nic wiecej ,no i lezenie z poduszka pod tylkiem co prowadzi do zwracania pokarmow:-( na dodatek dobrano mi w szpitalu nieodpowiedni rozmiar krazka i nic mi nie pomaga a na wymiane za pozno - jestem wsciekla
chcialabym wytrzymac choc 3 tyg.....
buzki...

witajWitam wszystkie obecne i przyszłe mamusie :-) trochę późno do Was dołączam, no ale w sumie chyba lepiej późno niż wcale ;-)
Termin mam świąteczny, bo na 25 grudnia, ale ze względu na łożysko przodujące liczę się z tym, że może być wcześniej.
Pozdrawiam :-)

znam takie zachowaniea co do imion..to nam jakos żadne nie pasuje do maksymiliana...więc drugiego nie bedzie..chociaż matka próbuje mi narzucić imie...że po pradziadku...czasami sie zapomina i próbuje wejść mi na głowe..ale całe szczęście jeszcze mam cierpliwość(choc końcczy się) sprowadzic ja w kulturalny sposób na ziemię
zaraz uciekam po wyniki badań..i boje sie co to będzie jak wrócę...znowu tyle czytania![]()
moja teściówka też ma takie zapędy
na szczęście nie dałam jej wejść sobie na głowę i jakoś sobie radzę 
super że z dzidzią wszystko okNo a teraz relacja z mojej wizyty dzisiaj. Z malutką wszystko w jak najlepszym porządku. Sporo urosła od ostatniej wizyty, waży 3250 (dwa i pół tygodnia temu było 2600), więc spokojnie mogłaby się już urodzić. Wód płodowych na razie dużo, łożysko też ok. Ginka kazała mi odstawić leki, ale powiedziała, że raczej do dwóch tygodni nie urodzę, bo się małej przestało nagle śpieszyć ;-) Szyjka jeszcze zamknięta, choć dość miękka. Wizyty w gabinecie już nie mam. 24 listopada mam przyjść do szpitala na dyżur mojej gin i wtedy mnie przebada, jeśli oczywiście wcześniej nic nie będzie się działo.
Aha, i pobrała mi wymaz na paciorkowca, wyniki będę mieć w poniedziałek.
I mam z usg śliczną fotkę buźki, wieczorkiem wrzucę na wątek zdjęciowy.
I najlepsza - dla mnie - wiadomość: koniec z leżeniem i oszczędzaniem się. Wreszcie mogę wrócić do normalnego życia, hurrrrrraaaaa!

i widzisz nie było się czym martwićHej dziewczynki.
Ja już po konsultacji tych wczorajszych bakterii wstrętnych. Wg mojego gina jest wszystko w porządku. Twierdzi, że wymaz robiony był z krocza a nie z pochwy (hmmm nie wiedziałam czym to się różni) i te bakterie są normalnie we florze bakteryjnej, więc nie ma się czym martwić... Jakby to był wymaz z pochwy to wtedy musiałabym leczyć...
No i chyba muszę mu zaufać bo nic mądrzejszego sama nie wymyślę...
dobrze ze wszystko jest ok 
są tylko te nieprzepuszczające powietrze
w międzyczasie dostałam telefon z pracy żeby przyjśc na chwilkę i coś tam wyjaśnić i z tej chwilki zrobiły sie prawie dwie godziny
później przyszła do mnie siostra i wyciągnęła mnie na spacer taki bardzo długi a na koniec dnia podjechałam jeszcze z siostrą na myjnie umyć moje autko tak więc dziś padam ze zmęczenia 

.Ollcia witamy na forum:-)Witam wszystkie obecne i przyszłe mamusie :-) trochę późno do Was dołączam, no ale w sumie chyba lepiej późno niż wcale ;-)
Termin mam świąteczny, bo na 25 grudnia, ale ze względu na łożysko przodujące liczę się z tym, że może być wcześniej.
Pozdrawiam :-)

.