Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

masz się meldować bo tęsknimy za Tobą.....:-) i zawsze będziesz tu mile widziana :-)ech dziewczynki jak moglabym o was zapomniec....kibicuje wam caly czas....czytam bardzo czesto ale nie zawsze sie melduje....bo wlasciwie to nie jest moj watek...ech
ech dziewczynki jak moglabym o was zapomniec....kibicuje wam caly czas....czytam bardzo czesto ale nie zawsze sie melduje....bo wlasciwie to nie jest moj watek...ech
;-)ee tam jak nie Twoj wątek - Ty jestes nasza:-):-):-):-) odzywaj sie jak najczesciej i pisz co nowego u Ciebie;-)

, ja jadłam dzisiaj grochówkę, bo mama ugotowała.
ja pierogi zawsze robie z teściowąSawka ja też uwieeeelbiam pierożki ruskieTylko nie ma mi ich kto zrobić
![]()
i jak już robimy to zawsze wychodzi ponad 100. Ostatnio w tamtym tygodniu zrobiłyśmy 156 pierogów . Ja pierogi tak lubie że zawsze jem je przez kolejny tydzień codziennie na obiad a czasami i na kolacje
ja mam wizytę w piątek i też na taką późną godzinę bo na 21:10Ale się pochwalę nieskromnie, że my z moim smerfem idziemy dziś na wizytę i usg, polukać na naszego bobaska:-):-), już się nie mogę doczekać - huuraaaa,
tylko, gdzie tam do 21
![]()

ja też się zastanawiam czy moje kochanie zdąży przyjechać na poród... ostatnio jak był w domu to naradzał się z córcią żeby poczekała na tatusia do początku grudniaJestem ciekawa czy moj misiek o ile bedzie ze mna....( zalezy czy zdarzy dojechac i czy bede rodziła naturalnie) bedzie tez taki wzruszony....mysle,ze chyba kazdy facet jest...
bo tatuś chce być przy porodzie 
mieszkam w Gryfinie jakieś 30-40 km od Szczecina. Może byliście w Gryfinie bo jest tu u nas taki dość słynny basen "Laguna" i z tego co wiem sporo osób z innych pobliskich miejscowości często tu przyjeżdżaSawka, a gdzie Ty właściwie mieszkasz, bo wiem że dość blisko Szczecina, ale nie wiem w jakim mieście. My w niedzielę byliśmy w Szczecinie i w Stargardzie w tesco i to już chyba ostatni nasz wypad przed porodem, bo i tak mąż miał cykora, co będzie jak sie zacznie, ale pocieszyłąm go, ze zdążymy dojechać spowrotem.![]()