• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

przeważnie jak jeździmy nad morze to albo Pobierowo albo Międzywodzie, lubimy takie miejsze miejscowości gdzie nie ma tyle ludzi jak np w Międzyzdrojach choć ostatnimi czasy nawet i te miejscowości bywały przeludnione:tak:
W takim razie polecam Mrzeżyno lub Rogowo, jest mało ludzi i z małymi dzieciaczkami jest super, bo też nie cierpię takich tłumów i jak jeden drugiemu prawie na głowie leży.

Moja babcia wyskoczyła ostatnio z tekstem,że powinnam sobie brzuch ręcznikiem owijać bo inaczej moja córka będzie wiecznie chorować.....:wściekła/y:NO COMENTS!!!
Swietna ta Twoja Babcia, ale rozumiem, zę Cie to nie ubawiło:-D:-D:-D

skąd ja to znam...
te teściowe to chyba wszystkie tak mają :tak::tak::tak:
Kochana, pamiętaj ze my też kiedyś będziemy teściowymi, aż strach pomyśleć:-D:-D:-D

Te forum to juz uzależnienie, zamiast wziąc sie za jakąś robotę, to tylko siedzę i sie obijam, ale zaraz chyba zrobie jakąś sałatkę na jutro, bo coś mi się chce, ale jeszcze nie wiem co:confused:

reklama
nam na szkole rodznia mówili, że przez pierwszy misiąc prasować WSZYSTKO i ja ich posłuchałam. Zresztą takie wyprasowane ciuszki i pieluszki są dużo przyjemniejsze w dotyku tym bardziej, że nie używa się zmiękczaczy

A i jeszcze pytanko jak prałyście pieluchy tetrowe to prasowałyście je później też???I w ilu stopniach???:baffled:

Ja prasowałam wszystko :tak: pieluchy też, ale zastrzel mnie, w ilu stopniach, to Ci nie powiem:confused::baffled:, raczej w takiej temp. jak zwykłe ubrania, np. dżinsy:dry: hmmm, sama nie wiem jaka temp. powinna być:confused:, ważne, że wszystko się fajnie wyprościło :tak::-D:-D:-D:-D

Pieluszki raczej trzeba prasować, jeśli mają służyć także np. do wycierania buzi przy ulewaniu, itp., bo niewyprasowane są szorstkie i mogą podrażnić delikatną skórę noworodka.

A ja teraz siedze i pije maslaneczkę, ostatnio mam taka ochote na nią, że pije prawie codziennie :zawstydzona/y:

Pamietacie moze jak któras pisała co można jeść jak sie karmi piersia? Nie mogę tego znaleść? Na którym wątku to było?:confused:

Agacia ja gdzies to sobie zapisałam:zawstydzona/y: jak znajde wysle Ci....:tak:

Moja babcia wyskoczyła ostatnio z tekstem,że powinnam sobie brzuch ręcznikiem owijać bo inaczej moja córka będzie wiecznie chorować.....:wściekła/y:NO COMENTS!!!

:-D:-D:-D:-Dświetna ta Twoja babcia:-D:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry