Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z gory dziekuje Madzienka![]()

dobrze wiedziećW takim razie polecam Mrzeżyno lub Rogowo, jest mało ludzi i z małymi dzieciaczkami jest super, bo też nie cierpię takich tłumów i jak jeden drugiemu prawie na głowie leży.

aż mi sie głupio zrobiło że tak "pojechałam" po mojej teściowej... bo to nie jest zła kobieta, tylko czasami mamy małe spięcia... w gruncie rzeczy zawsze mogę na niej polegać, mimo tego że się wtrąca to chce dobrze...Czytam tak, czytam o Waszych przebojach z teściowymi. Moja nie żyje i smutno mi z tego powodu, raz, że złota kobieta była, a dwa, że moje dzieci mają tylko jedną babcię.
Może autosugestia pomoże 
hahahahaMoja babcia wyskoczyła ostatnio z tekstem,że powinnam sobie brzuch ręcznikiem owijać bo inaczej moja córka będzie wiecznie chorować.....NO COMENTS!!!

Pytia wiem ze nie chodziło ci o to żebym poczuła sie głupiosawka, kochana- nie napisałam tego w tym sensie, żeby komukolwiek było głupio:-) Zdaję sobie sprawę z tego, że wtrącanie sie teściowej może być strasznie męczące i upierdliwe. I wcale Wam się nie dziwię, że macie ochotę ponarzekać i wyżalić się, po to tu jesteśmy przecież ! Tak mnie tylko jakoś refleksyjnie naszło, bo smutno, jak dziecku można tylko o babci opowiedzieć i na cmentarz zaprowadzić zapalić świeczuszkę. I ze względu na mojego mężusia mi zawsze przykro, jak są Święta i moja rodzinka w komplecie, a jego ukochanej mamy już nie ma i nawet nie doczekała upragnionego wnusia...
jakoś tak jak sie zastanowiłam to chyba nigdy nie przedstawiłam mojej teściowej na forum jako fajnej babki tylko zawsze tak na nią narzekam, a ona naprawdę jest wporzadku 

wiadomo jak sie mieszka razem to nie da sie uniknąć spięć i konfliktów po prostu różnice pokoleniowe... dlatego chciałabym już być na swoim