Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A ja mam dzisiaj dzień leniuchowania... Po prostu nic mi się nie chce... Nie ruszyłam palcem oprócz zejścia na dół do kiosku po nowe M jak Mama... Mężulkowi zapowiedziałam że na obiad ma tosty i to jeszcze sam sobie je musi zrobić...
Strasznie wam zazdroszczę tych 38, 39 tygodni, ja do terminu to mam jeszcze ponad miesiącOkropnie mi się ciągnie teraz ten czas...
A co tam, az tak bardzo sie nie wpycham, też juz bym mogła isc:-)
Przed chwilą dzwonił mąż, bo pojechał do Anglii i pyta sie czemu nie odbieram telefonu, bo dzwonił chyba z 3 razy i myślał że już rodzę. A ja niestety mam taki napięty harmonogram dnia, ze na nic nie mam czasu, więc Córcia musi poczeka, kiedy mamusi będzie pasowało![]()
No to tak jak ja, moge rodzic tylko w weekend, bo w tygodniu mojego nie ma w domu![]()
Ja sie piszę, tyle, ze dopiero na piątek lub sobotę, bo wtedy mój wraca.:-)

moje kochanie przyjeżdża na początku grudnia i wraca dopiero po nowym roku 
tak mysle o Apapie zeby chociaz ta glowa mniej bolala ech................... zasmarkany los:-(
Ale mala jeszcze nie zeszla za nisko, wiec pewnie zalicze wizyte jeszcze za dwa tygodnie
Agatkas ja mam to samo:-(. A do tego załapałam jakieś myśli, że zostanę na grudniówkach sama, bo wszystkie urodzicie, a ja się będę ociągała...![]()

No a ja już umyłam 3 okna całe meble wyszorowałam w pokoju na górze łącznie ze szkłem umyłam lampy i sufit i już mam dość chyba skończę na dziś ,a jutro kuchnia!!!