Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
KOCHANA DAJ NA WSTRZYMANIE!!! Czas na spokojne spacerki a nie skakanie po stołkach!!!No a ja już umyłam 3 okna całe meble wyszorowałam w pokoju na górze łącznie ze szkłem umyłam lampy i sufit i już mam dość chyba skończę na dziś ,a jutro kuchnia!!!

Te 2 dni to zupelnie inna sprawa. Mój mąż najpierw chcial wziasc na Cypriana 2 tyg opieki u lekarza ale jak powiedzial w pracy ze jak zaczne rodzic to zeby go puscili zeby zdazył do szpitala to go poinformowali o tym ze naleza mu sie takie wlasnie 2 tyg opieki.HHmmm wiem że są 2 dni urlopu okolicznościowego i mąż może zadeklarować opiekę nad dzieckiem (na ten rok czyli 2 dni) ale zwolnienie się nei dostaje z urzędu chyba tylko jak są wskazania do opieki nad żoną...? no chyba że się myle...
Kluskawawa - Cyprysiowa ma rację - idziesz do lekarza, mówisz, że żona urodziła - i dostajesz 2 tyg zwolnienia na opiekę (nad nią i dzidzią)Normalne zwolnienie lekarskie- opieka na zone, tak jak bierzesz na dziecko. Niewiem czy nalezy sie kazdemu czy tylko np. jak masz juz dziecko jedno ale chyba kazdemu. Dostajesz w szpitalu jeszcze. No i naleza Ci sie 2 tyg tego.

. Mój mężyk zamierza to wziąć...Cyprysiowa uległam mojemu K i bedzie MATEUSZ :-)