reklama

Grudniowe mamusie 2008

Cyprysiowa nie martw się będzie dobrze!
Ja czułam , że będzie córa i tak jest:tak:
Musisz koniecznie powiedziec jak po USG bo sama jestem ciekawa czy będzie Myszek czy Myszka :-D:-D

reklama
mnie tez ciekwosc zjada :tak:
Wychodzimy o godz. 10.00 choc usg mam na 12 ale idziemy jescze do cioci bo zostawiamy u niej Cypriana, a ona mieszka niedaleko mojego lekarza.Pewnie bede jakos popoludniu bo po lekarzu do cioci na jakas kawke idziemy.

mnie tez ciekwosc zjada :tak:
Wychodzimy o godz. 10.00 choc usg mam na 12 ale idziemy jescze do cioci bo zostawiamy u niej Cypriana, a ona mieszka niedaleko mojego lekarza.Pewnie bede jakos popoludniu bo po lekarzu do cioci na jakas kawke idziemy.

No to dobrze w takim razie czekamy do popołudnia ;-)

Możesz w wolnej chwili napisać na liście termin porodu wg OM 24 listopad 2008 , wg USG 26 listopad 2008r.?:-)

Marzycielka - super, gratuluję córci. A jakoś tak myślałam, że będziesz miała córeczkę, pasuje do Ciebie :)
Cyprysiowa - trzymam kciuki za usg :) Na pewno wszystko będzie dobrze!

A ja po tym wszystkim jakoś nie mogę wrócić do równowagi. Zamiast się cieszyć, że wszystko dobrze się skończyło, to załapałam jakiegoś doła strasznego :(

Marzycielka - super, gratuluję córci. A jakoś tak myślałam, że będziesz miała córeczkę, pasuje do Ciebie :)
Cyprysiowa - trzymam kciuki za usg :) Na pewno wszystko będzie dobrze!

A ja po tym wszystkim jakoś nie mogę wrócić do równowagi. Zamiast się cieszyć, że wszystko dobrze się skończyło, to załapałam jakiegoś doła strasznego :(

Nie martw się tak , dół nie jest Wam potrzebny . Teraz powinnas się cieszyć.Rozumiem, że bardzo się przestraszyłaś ale teraz musisz odetchnąć z ulgą;-)

Pytia trzymam kciuki, żeby już takie "niespodzianki" się nie pojawiały, odpoczywaj i niech inni skaczą wokół Ciebie bo już niedługo Ty zaczniesz skakać wokół bąbelka i nie przestaniesz przez następne 20 lat:-D
Marzycielko gratuluję córci:-)
Dziewczynki mam pytanie - może trochę głupie- ale mam wrażenie, że u mnie plamienia pojawiają się przez 2-3 dni wtedy, kiedy normalnie wystąpił okres:baffled: Czy to możliwe:confused:
72ca7aa1f2.png

reklama
pytia, tylko bez nerwow, teraz juz napewno wszystko bedzie dobrze.
Ja mam wizyte w poniedzialek u nowego lekarza, mam nadzieje ze ma usg i zobacze swoja niunie. No ostatnim usg lekarz powiedzial, ze na 70% bedzie dziewczynka :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry