Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Z tego co wiem badanie na HIV jeszcze nie jest w Polsce obowiązkowe, ale ma się to niedługo zmienić, na razie trwają dyskusje. Ja nie mam nic przeciwko takiemu badaniu, ale w Polsce, jak to w Polsce będą się zastanawiać czy zlecać takie badanie czy to moralne czy warto się wtrącać w życie prywatne no i oczywiście czy skąd na takie bedanie pieniądze itd. chociaż na Zachodzie już dawno takie nadania sa wykonywane u kobiet w ciąży rutynowo...Aha, bylam w poniedzialek na wizycie...wszystko ok. Nie mam tych wstretnych bakterii, wielkosc brzuszka ksiazkowa, przytylam i pobrali mi krew na HIV i ogolny anagram;-)W Polsce tez przed rozwiazaniem jest badanie na hiv?;-)Chca miec pewnosc ze nie poszalalam zbytnio w ciazy
Poza tym bylam dzisiaj w cyrku i maz sie smial ze jak tam urodze to dozywotnie bilety do cyrku bedziemy mieli. Cale szczescie jednak nie urodzilam , bo bym chyba sie zakatowala przechodzic to co roku:-)
Pozdrawiam was wszystkie...no i do dziela dziewczyny![]()
jestem podłamana troszkę psychicznie bardziej tym że mój małżowin pod wpływem stresu szuka na siłę zaczepki a ja nie umiem załagodzić jego nerwów ehhhhhhh Byliśmy wczoraj na ktg ale zapis jest książkowy, odłożyłam fenoterol i inne specyfiki - dostałam do soboty leki na obniżenie ciśnienia:-)
no i koniec spania!!!!
mniam mniam ...