reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Wogóle to mój mąż odebarł mi wyniki z wymazu na paciorkowca i naszczęście nie mam tego świństwa ale mam obecne pałeczki kwasu mlekowego :baffled: wiecie może co to takiego i czy mam sie martwić czy nie???

Moim zdaniem to normalna flora bakteryjna tych okolic:) Myślę że nie masz sie czym martwić. Np. Lactovaginal to pałeczki kwasu mlekowego - czyli dobre bakterie:)

Cześć dziewczyny

Dopiero zwlekłam sie z wyrka....po nieprzespanej nocy.....:-(
Co do ciśnienia to mam tak jakoś dziwnie....na lewym ręku 135/80 więc takie w miarę a na prawym 140/90.......ale ciśnieniomierz mam taki zwykły nadgarstkowy a one chyba nie są za bardzo wiarygodne....:-(

A wogóle to mam strasznego doła....:-( nawet nie chce mi sie nadrabiać :-(dzisiejszych postów....chyba rozstanę się z moim Z....już mam wszystkiego dosyć:-( i to akurat dzisiaj jak obchodzę urodzinki.....ahhhh pisać nie moge bo łzy same mi płyną do oczu.....
dziekuje za pamięć i eski....ide dalej sie położyć
Pozdrawiam Was brzucholki

Cześć dziewczyny

Dopiero zwlekłam sie z wyrka....po nieprzespanej nocy.....:-(
Co do ciśnienia to mam tak jakoś dziwnie....na lewym ręku 135/80 więc takie w miarę a na prawym 140/90.......ale ciśnieniomierz mam taki zwykły nadgarstkowy a one chyba nie są za bardzo wiarygodne....:-(

A wogóle to mam strasznego doła....:-( nawet nie chce mi sie nadrabiać :-(dzisiejszych postów....chyba rozstanę się z moim Z....już mam wszystkiego dosyć:-( i to akurat dzisiaj jak obchodzę urodzinki.....ahhhh pisać nie moge bo łzy same mi płyną do oczu.....
dziekuje za pamięć i eski....ide dalej sie położyć
Pozdrawiam Was brzucholki

Uffffff jesteś:tak:

Asia co się dzieje???:-(:-(:-(Skad te łzy, nasza forumowa iskiereczko:tak:
Jesteśmy z Tobą:-)Pamietaj o tym....

Ale przede wszystkim WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK!!!!

reklama
Wogóle to mój mąż odebarł mi wyniki z wymazu na paciorkowca i naszczęście nie mam tego świństwa ale mam obecne pałeczki kwasu mlekowego :baffled: wiecie może co to takiego i czy mam sie martwić czy nie???

Nic się nie martw tylko ciesz, to jest normalna flora bakteryjna pochwy. Dzięki tym bakteriom nie ma stanu zapalnego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry