Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziekuje myszqaAgacia wydaje mi się, że gdzieś czytałam o tym że można brać ten lek homeopatyczny oscilococcinum czy jak to się tam piszę. Ale pewna nie jestem. Musiałabym przewertować gazetkiAlbo zadzwoń do gina i się zapytaj.
No i wszelkie domowe sposoby![]()

, ja swojemu mężowi tez narzekam on się wkurza i złości ale potem zawsze mówi że mnie rozumie bo widzi że jest mi cięzko wstać w nocy z łózka, że się szybko męczę i że musze naszą Zosię nosić przed soba i kręgosłup w pałąk wyginać...więc ci faceci tez czasami coś zrozmieją;-)Agatkas fajnie, byłabym wdziecznaAgacia ja dzis bede u lekarza i bede go pytać o to oscillococinum bo mnie tez coś bierze![]()

No właśnie nic nie robiłam, ani się nie zdenerwowałam, wstałam z łóżka po prostuAle teraz po 15 min sprawdziłam znowu to miałam 128/86, ale puls dalej 111.
MasakraCzłowiek tak mało wie, nie wiadomo czy się martwić czy nie. Nic no , dzisiaj ide do gina to zapytam położnej.
ale polozna ktora mierzyla mi cisnienie ani lekarz ktory pozniej ogladal wynik nic nie powiedzieli ze zle, ale chetnie dowiem sie co tobie odpowie twoj lekarz 
wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj z okazji urodzinek:-):-) przedewszystkim usmiechu na twarzy i tego wszystkiego co szczesciem sie zwie:-)Wydaje mi się, że dołączą rente do dochodów, przelicza na 3 osoby (ciebie, meza, dziecko) jezeli nie przekroczą 500 zł to becikowa ci sie nalezy.hmmm a ja od poczatku ciazy zawsze mialam duzy puls a teraz jak mierze sobie to puls mam w granicach 80-90 natomiast cisnienie 102/67 itp ;/ wiec nie wiem co juzze mna nie tak ehh
Wydaje mi się, że po prostu dolicza rente do dochodu i podziela na 3 osoby (ciebie, meza i dziecko), jezeli nie przekroczą 500 zł to becikowe bedzie ci się nalezało.
a co becikowego hmmm jak ja dostaje rente <dosc wysoka> to nalzey mi sie becikowe ??