Ja juz mam rozłożone łózeczko od remontu, ubralam tez posciel i przykrylam folią z materaca zeby sie nie kurzyło. Tutaj lezy sie krótko w szpitalu po porodzie czasami nawet nie 24h wiec wole zeby maz odpoczal po wspolnym porodzie niz dopiero wszystko szykował:-)
reklama
Myszqa
Fanka BB :)
My nie rodzimy razem więc mój nie będzie miał po czym odpoczywać :-)
Agatkas
Mamusia Zuzolka
Ja mam w planach że pościel zalozy malzonek jak ja bede juz w szpitalu aby byla swierzutka jak wrocimy z Fifkiem do domkuale ja raczej z tych zmiennych jestem i pewnie nie wytrzymam i wczesniej ja zaloze zeby sobie popatrzec
a zakatarzone mamuski zapraszam na rosolek do Lodzi ;-)podobniez rewelacyjny wlasnie jest na przeziebienie![]()
Tygrysku ja całą rodzinkę mam w Łodzi
My nie rodzimy razem więc mój nie będzie miał po czym odpoczywać :-)
W takim razie moze dobrze bo zajmie czyms rece i głowe:-)

tygrysek82
Tygrysku ja całą rodzinkę mam w ŁodziMoi rodzice stamtąd pochodzą
Także jak będę jechać do babci, to wcześniej zadzwonię i wproszę się na rosołek
![]()
Ależ zapraszam bardzo serdecznie

KANKIYA
Agacia ja zrobiłam dokladnie to samo..Jejku włączyłam na "Rozmowy w toku" i zaraz przełączyłam, ale lepiej nie bede wam opowiadac.

Agacia82
Mami :)
No własnieAgacia ja zrobiłam dokladnie to samo..chyba nie powinnysmy na takie rzeczy patrzec
zwlaszcza w naszym stanie..

renia200
mama Victorki :)
Witam ponownie
ja dzisiaj nie pojechałam z moim M do pracki i mam dzisiaj wolne:-):-), te mdłości mnie wykończą
, posprzątałam mieszkanko żeby trochę o nich zapomnieć
.
ja dzisiaj nie pojechałam z moim M do pracki i mam dzisiaj wolne:-):-), te mdłości mnie wykończą

reklama
Agacia82
Mami :)
Renia ty cała ciąże masz mdłosci ? Współczuje ci kochana, ja na samym poczatku nie miałam wcale, dopiero tak miesiąc temu jak się kładłam spac to mnie mdliło, ale skonczyło się po 3 dniach.Witam ponownie
ja dzisiaj nie pojechałam z moim M do pracki i mam dzisiaj wolne:-):-), te mdłości mnie wykończą, posprzątałam mieszkanko żeby trochę o nich zapomnieć
.