Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Przebrnąć przez wszystkie dzisiejsze posty i zapamiętać... echJa jestem zameldowana w jednej z najbogatszych gmin w Polsce i tam becikowe to 3000 zł. Fajnie, że państwo daje chociaż to 1000zł , ale same wiecie że w dzisiejszych czasach to jest mało na wyprawkę jeszcze przynajmniej 1000zł trzeba dołożyć.
Witajcie Dziewczyny!
Ja nawet nie mam siły Was czytac a produkcja widzę jest masowa. W poniedziałek ide do szpitala, ale czasami mysle że wcześniej się rozsypię tak mnie wszystko boli....
Marzycielka z Oliwką już jutro wychodzą ze szpitala i Kasia obiecała zajrzeć, opowiedzieć co i jak i pewnie wrzuci zdjęcia Oliwki. W sekrecie Wam powiem, że jedno dostałam i Oliwka jest śliczna!!!:-) I Kasia pisze, że bardzo grzeczna. Ale nie będę jej zabierała przyjemności opowiadania Wam wszystkiego i przedstawienia swojej córeczki :-)
Cześć dziewczyny
Dopiero zwlekłam sie z wyrka....po nieprzespanej nocy.....:-(
Co do ciśnienia to mam tak jakoś dziwnie....na lewym ręku 135/80 więc takie w miarę a na prawym 140/90.......ale ciśnieniomierz mam taki zwykły nadgarstkowy a one chyba nie są za bardzo wiarygodne....:-(
A wogóle to mam strasznego doła....:-( nawet nie chce mi sie nadrabiać :-(dzisiejszych postów....chyba rozstanę się z moim Z....już mam wszystkiego dosyć:-( i to akurat dzisiaj jak obchodzę urodzinki.....ahhhh pisać nie moge bo łzy same mi płyną do oczu.....
dziekuje za pamięć i eski....ide dalej sie położyć
Pozdrawiam Was brzucholki
;-)