Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A co do komputera - u nas podobnie, tyle że oboje wieczorkami siedzimy przy kompach, ja na bb, a on na forach fotograficznych. Ale kurcze, trochę zaczyna mnie to irytować![]()
, u nas jest tak, że po powrocie mojego z pracy, jemy kolacje, i ja na bb, a on gra na play station,
, i tak prawie dzień w dzień 

, ja siedze, bo on musi sobie w autka pograć 

.
.
, bo on gra
.Nie odnosiłem tego do CIebie tylko tak zupełnie ogólnieKluskawa jesli te ostatnie zdanie dotyczylo mojego postu to oczywiscie pasje trzeba w zyciu jakies miec i mój maz oczywiscie ma ale nie kosztem rodziny, a co do alkoholu to jest całkowitym abstynentem:-)

Nie odnosiłem tego do CIebie tylko tak zupełnie ogólnie
Każdy z nas ma jakieś Zady i Walety, i wg mnie dużo lepiej jeśli facet siedzi w domu i pyka na Kompie, konsoli czy czymtamkolwiek niż miałby się włóczyć i popijać z kolegami... wracać i po łbie lać (przejaskrawiam dla większej wyrazistości). Także cieszcie się że są pod ręką
Ja dla przykładu już całkiem przesadzam : gram na kompie w gre internetową, mam akwarium 700 litrów z rybkami, sklejam modele kartonowe, 1-2 w tygodniu jeżdże grać w piłkę, dodatkowo w weekendy oglądam dużo meczy i codziennie popijam browary, więc wychodzi na to że ze mnie potwór jakiś....
Prócz tego interesuje się ciążą, Zośką i Kluską...![]()