reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
okruszku- gratulacje, naleza Ci sie w koncu po tylu latach nauki :-)

Cyprysiowa-tobie rowniez serdeczne gratulacje malego mezczyzny( a tak naprawde okaze sie dopiero przy porodzie :-D ). Najwazniejsze jednaka ze dzidzia zdrowa. Och jakbym ja juz chciala to uslyszec od doktora...

Pytia -bedzie dobrze skarbie, swoje juz przeszlas:tak:

Cyprysiowa gratulacje!!!
Okruszek gratulacje!!!
Kurczę same dobre wiadomości dzisiaj:-)

Pytia głowa do góry....nie zamartwiaj się.....wiem że jest ciężko bo sama przez to przechodziłam(i to nie raz) teraz mój aniołek czuwa nademną gdzieś wysoko...a pod sercem noszę moje małe cudo i wierzę że wszystko jest i już będzie dobrze...i Ty też musisz w to uwierzyć.Pamiętaj,że wszystkie tu jesteśmy z Tobą:-)

Czesc dziewczyny wróciłam z polski dzisiaj szkoda opuszczac rodzine ale takie zycie, w polsce bylo super wesele tez udane przez caly pobyt wszystko bylo w porzadku tylko podróż meczonca ale jest dobrze

Dziewczyny gratuluje poznania plci ale wam zazdroszczę.
Ide spac bo bardzo zmeczona jestem.

Kluliczku świetnie pokazałaś jak wstawić suwaczek do opisu:-) Dziękuję.Zrobiłam tak,jak napisałaś i zaraz zobaczę czy się udało...
Dziewczyny gratuluję poznania płci:tak:

Hmmm chyba coś zrobiłam nie tak...a poza tym widzę,że ktoś podkradł mój suwaczek...Szkoda,bo starałam się nie mieć takiego jaki już ktoś ma...

ANIA2608 mój suwaczek też nie działa :)
Jak wam dobrze znacie już płeć. Ja sobie jeszcze poczekam zanim się dowiem. Wolałabym chłopczyka, ale najważniejsze żeby dziecko było zdrowe.
Pozdrawiam

Okruszku GRATULUJĘ MAGISTRA!!!:-):-)

A ja My dzisiaj jedzeimy do Starachowic aby w Sobotę sie pobrać;-)
Nikolcia chyba zachwycona jest bo czasami czuje jak z radośći fikołki robi:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry