Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie martw sie kochana, na pewno nie będziesz jedyną mamusią grudniową, jest jeszcze trochę dziewczyn w kolejce, więc na pewno Cię tak nie zostawią. Ja tez liczyłam, ze do tej pory Malutka będzie na świecie, a na razie się nie zanosi, a teraz to już się nie spieszę i mogę chodzić do końca, czyli 2 tygodnie albo chociaz do przyszłęgo weekendu (mąż jutro znów w trasę i wróci w piątek późnym wieczorem lub w sobotę):-)A może córcia zrobi mi prezent urodzinowy i do wieczora będzie na świecie?Haha, jak znam życie to przenoszę i będę jedną z niewielu naprawdę grudniowych mam
![]()
Coś Ty kochana, u nich to czasem jest tak, ze nawet herbaty czy kawy nie zaproponująBlizniaki - no faktycznie pojechali po garach, ja na twoim miejscu za tydzien bym ich odwiedzila na obiad
, dlatego raczej nie chodzimy, co nie przeszkadza im wpadac do nas bez zapowiedzi
, no ale tak czy inaczej objawy juz masz, więc na dniach chyba coś sie u Ciebie wydarzy.

A rodzinka fajną niespodziankę Ci zrobiła 
tak sobie patrze patrze i widze ze wszystkie dzieciaczki rozpakowanych juz mamus to malutkietam 52,tu 47....ciekawe jak duży będzie nasz maluszek :]