Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zawsze szlam na latwizne i bralam rennie ale teraz jak biore te na cisnienie to niebede jeszcze innymi malego faszerowac do tego bol glowy potem bol podbrzusza i krzyza co prawda niebardzo mocny ale predzej niemialam tych boli i mialam nadzieje ze moze cos sie rozkreci bo dostalam skorcze co 8 min i bol narastal ale wraz z narastajacym bolem wzraztal odstep miedzy skorczami i dupa

no a potem sms od cyprysiowej ale to juz z emocji niemoglam spac :-) i chcialam wam odrazu napisac ale moj by mnie zabil jak bym mu wnocy zaczela kompa wlaczac
a brzuch mnie boli do teraz ale skorczy brak
ale i tak jest jakis postep bo predzej niemialam zadnych objawow zblizajacego sie porodu
ja jakos dzis w nocy spac nie moglam:-( znow mi powrocil bol brzuszka i taki twardy mialam przez cala noc ech....:-( a teraz zrobilam sie piekielnie glodna i musialam wstac na sniadanko pierwsze
witam z rana;-)
o 3 dostalam sms od Cyprysiowej ze jest na porodowce i ze po malu boli porzadnie;-)

oj wiedziala kiedy fryzure ukladac na porod

Czekałam biedna w cichości do 4.45 - aż mężyk do pracki wstanie... Śniadanko i heja na BB!! I tak zleciała godzinka nadrabiania Waszych postów...

ja tez chce na usg popatrzec na Filipka:-

witam jestem tu nowa grudnioweczka mam termin na 10 grudnia przygarniecie mnie do siebie:-)
Witajcie Dziewczyny super ze do nas dołączyłyscie, im nas więcej tym raźniejWitam Was serdecznie. Ja tez odliczam dni do Tego dnia...mam termin na 5-tego grudnia.... Pozdrawiam serdecznie:-)
Aha, to moj pierwszyh post![]()
witam z rana;-)
o 3 dostalam sms od Cyprysiowej ze jest na porodowce i ze po malu boli porzadnie;-)