reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
yoka proponuje jeszcze maly seksik to moze juz nie bedziesz musiala czekac tygodnia;-) ja mam zamiar wyprobowac dzisiaj patent Cyprysiowej:-D tylko mam nadzieje ze to starczy bez tych nerwow na sasiadow bo mnie niema kto zalac takze niemam na kogo sie denerwowac:-D

dagulla ja tak jak ty pomyślałam o tym samym ale jakies czrne myśli mnie nachodzą bo w sumie cała ciąże musiałam z mężem pościć w tych sprawach:no: no i teraz się boję ze zrobię krzywdę malutkiej:-D:-D:-D

cieszę się dziewczyny że Was mam.....bez Waszego wsparcia chyba nie dałabym rady...To już ostatni tydzień ciąży i tymbardziej było mi ciężko....przed oczami miałam już samotne i smutne święta:-( i wogóle....na Was zawsze mogę liczyć!!! i dziekuję Wam za to bo jesteście fajną paczką friendek pomimo że wirtualnych:-)

Asieńko jak miło czyta sie twój post:zawstydzona/y:Cieszę się że wszystko wraca do normy...i pamietaj ZAWSZE mozesz na nas liczyć....

A wiesz dzisiaj oprócz snu o porodzie Kamilki:-)...śniło mi sie ze odwiedziłam Cię w Gdyni:tak:Ciekawe czy sprawdzi się....:-D

tak piszecie o tym sexie a ja juz nogi z braku zaciskam:baffled: bo lekarz zabronil w jakiejkolwiek postaci:-( do tego codziennie mam sny erotyczne i jak tu wytrzymac :zawstydzona/y:jeszcze trzy tygodnie i sobie odbije:-D

Agatkas ja raczej też nie... :-(

Ale naszykowałam już torbę :-p. Na razie jest pusta, ale to zawsze już jakiś krok ;-)

To ja podobnie:) Tyle że w mojej torbie są już kapcie:) heheheh:)

Yoka to teraz musicie ponadrabiać ten seksik co was ominął. Na pewno się wtedy ruszy:)

Ja ciśnienie mam w normie ale nogi dzisiaj rano to miałam jak balooooony:)

Też już przytyłam około 20kg. Ale stwierdziłam że sie nie przejmuję i tyle!

Teraz mam taki problem, że mała mi się w nocy jakoś znowu poobracała i tak mnie rozciąga na boki że aż płaczę z bólu momentami. Jednocześnie mam jakiś taki nacisk na kręgosłup i pęcherz, że ani wysiedziec ani wyleżeć ani wystać. Musiałabym się chyba zwiesić jak nietoperek do góry nogami:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry