tygrysek82
Fanka BB :)
jeju tak katem oka ogladam na dobre i na zle i tam kielbaski na ognisku pieka i tak mi sie takiej kielbaski z ogniska albo z grila zachcialo z ogorkiem malosolnym i musztarda i keczupem :-
-
-
-
szok:

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a mi po głowie chodzi tylko i wyłącznie zespół downa...bo kiedys tam w rodzinie był..ale cały czas sobie tłuke to tego mojego durnego łba ze przeciez lekarz mówił ze nie ma żadnego zagrożenia i podstaw aby moja dzidzia mogła byc chora,że ryzyko jest takie same jak u kazdej innej kobiety...
a suwaczek ładny ładny)
Kankiya-to ześ dowaliła z tym mopem hahaha.....
nie kce:-(
zresztą on też nieźle wyposzczony

Semiko-no własnie nie miałam zadnych w tym kierunku :/ bo lekarz stwierdził ze nie ma podstaw aby m iec jakiekolwiek obawy,i ze nie warto żebym wydawała 250zł na badanie
Semiko-no własnie nie miałam zadnych w tym kierunku :/ bo lekarz stwierdził ze nie ma podstaw aby m iec jakiekolwiek obawy,i ze nie warto żebym wydawała 250zł na badanie

Cyprysiowa i sawka sie rozpakowały :-)Witam mauski....melduje sie poki co w dwupacku:}}}} hahhaa
Jakas nowa mamuska juz jest od wczoraj????Poinormujcie mnie....bo pewnie zanim doczytam to rok minie;P hahaha
JA WLASNIE WRÓCILAM Z GDANSKA ZE SZPITALA Z TYMI WYNIKAMI....SIE NACZEKAŁAM,ZE MASAKRA.... ale sa dobre to znaczy dobre dla malutkiej,bo nie stwierdzono u mnie przeciwciał które powodowały by małopłytkowosc u MARICZKI,ale ja mam w sobie dobre i złe, jedne zabijaja drugie i dlatego ich ilosc u mnie spada....no i jutro odbieram wyniki morfologi,ale to juz u nas i jak zonowu mono spadły to kolejne skierowanie do szpitala i wtedy juz do konca.....OSZALEJEnie kce:-(