Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja myślę że miałaś badania.....t polega na pomiarach podczas usg.....mierzy się kość udową.przezierność karkową i jeszcze kilka odległości na czaszce maleństwa :-) to rutynowe badanka więc lekarz pewnie nic nie mówił bo było wszystko w normie i dlatego nie zlecał żadnych dodatkowych badań......nie stresuj sie kochana tylko głowa do góry.....;-)
Yoka-aaa no ja miałam na myśli takie już poważniejsze,ale nie inwazyjne.
wiecie co..dodałyscie mi w tym momencie otuchy :] moze bedę teraz mniej mysleć..powiem nawet że jak przeczytałam to co napisała Yoka to juz mi jakos lzej)
:-):-)Witam mauski....melduje sie poki co w dwupacku:}}}} hahhaa
Jakas nowa mamuska juz jest od wczoraj????Poinormujcie mnie....bo pewnie zanim doczytam to rok minie;P hahaha
JA WLASNIE WRÓCILAM Z GDANSKA ZE SZPITALA Z TYMI WYNIKAMI....SIE NACZEKAŁAM,ZE MASAKRA.... ale sa dobre to znaczy dobre dla malutkiej,bo nie stwierdzono u mnie przeciwciał które powodowały by małopłytkowosc u MARICZKI,ale ja mam w sobie dobre i złe, jedne zabijaja drugie i dlatego ich ilosc u mnie spada....no i jutro odbieram wyniki morfologi,ale to juz u nas i jak zonowu mono spadły to kolejne skierowanie do szpitala i wtedy juz do konca.....OSZALEJEnie kce:-(
taki skromniutki..sprzeciw zgłaszam... ;-)bo jak nie to dam na gołą!!!!!:-):-):-)

YOKA kochana ale Ty masz pamięć :-)
Wy tu o kilogramach a ja właśnie zajadam ananas z puszki - bo nie potrafię ostatnio zapanaować nad jededzeniem go:-) a też już ma 20 na plusie:-(ale co tam ostatnie tygodnie ciąży![]()
SEMIKO powtarzam sobie,ze bedzie dobrze,ze musi byc dobrze...ale sie stresuje nie ma co ukrywac...