Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Tygrysku dzieki, nie mogłam dokopac się do tego postuAgatko ja pisalam tobie ze mi internista przepisal amol na przeziebieniea kazala robic sobie z nigo inhalacje ( na szklanke goracej wody jedna lyzeczka amolu i to wdychac) , dodatkowo plukac gardlo amolem takie same proporcje , i jeszcze powiedziala ze moge go pic ale na lyzeczce cukru ok 10 kropli amolu i co 4 godzinki ja robilam sobie inhalacje i plukanie gardziolka nie pilam tego ale powiem ci ze jak meczylam sie kilka dni z przeziebieniem to na drugi dzien po zastosowaniu amolu przeziebienie jak reka odjol
![]()

na kaszelek syrop pini i tabbletki musujace sal ems.i herbatka z syropem z malin i lipy

Ja nigdy nie wierzylam w takie sposoby domowego leczenia i jakos tak srednio wierzylam w powodzenie tej kuracji ale milo sie naprawde zaskoczylam 

caly poprzedni tydzien umieralam wrecz z przeziebienia a teraz jestem jak nowo narodzona prawie

Wy tu o kilogramach a ja właśnie zajadam ananas z puszki - bo nie potrafię ostatnio zapanaować nad jedzeniem go:-) a też już mam 20 na plusie:-(ale co tam ostatnie tygodnie ciąży![]()