Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Tygrysku dzieki, nie mogłam dokopac się do tego postuAgatko ja pisalam tobie ze mi internista przepisal amol na przeziebieniea kazala robic sobie z nigo inhalacje ( na szklanke goracej wody jedna lyzeczka amolu i to wdychac) , dodatkowo plukac gardlo amolem takie same proporcje , i jeszcze powiedziala ze moge go pic ale na lyzeczce cukru ok 10 kropli amolu i co 4 godzinki ja robilam sobie inhalacje i plukanie gardziolka nie pilam tego ale powiem ci ze jak meczylam sie kilka dni z przeziebieniem to na drugi dzien po zastosowaniu amolu przeziebienie jak reka odjol
![]()

na kaszelek syrop pini i tabbletki musujace sal ems.i herbatka z syropem z malin i lipy

Ja nigdy nie wierzylam w takie sposoby domowego leczenia i jakos tak srednio wierzylam w powodzenie tej kuracji ale milo sie naprawde zaskoczylam 

caly poprzedni tydzien umieralam wrecz z przeziebienia a teraz jestem jak nowo narodzona prawie

Wy tu o kilogramach a ja właśnie zajadam ananas z puszki - bo nie potrafię ostatnio zapanaować nad jedzeniem go:-) a też już mam 20 na plusie:-(ale co tam ostatnie tygodnie ciąży![]()