reklama

Grudniowe mamusie 2008

witajcie mamusie z wieczora :-D
my niedawno wróciliśmy od dziadków z obiadu,po drodze wstąpiliśmy do sklepu po wanienke i kilka ostatecznych drobiazgów dla małego..a w sklepie to myslałam że padne...brzuch zaczął mi co pare minut twardnieć(na dosyc długo) i bolał..wo gule sie dziwnie czułam..teraz juz jest ok,wcinam sobie pomarańczke i zaraz dobiore sie do ciastek hihi :rofl2:
Kinga witamy w grudnióweczkach :)))) nie pękaj będzie dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
hmmm no to która nastepna na porodówke? może odrobina śmiechu przyniesie jakies nowe skurcze :)
Mąż rano patrzy w lustro i mówi do żony:
- Co sobie pomyślałaś wczoraj, jak przyszedłem pijany do domu z tym sińcem?
- Jak przyszedłeś to go jeszcze nie miałeś.
Przychodzi facet do lekarza i pyta dlaczego wszystkie jego dzieci są rude. Lekarz pyta: - Czy na pewno nie ma nikogo rudego ani w pańskiej rodzinie, ani w rodzinie żony? - Nie, nie ma. - A jak często uprawiacie państwo seks? - Raz do roku. - No to wszystko jasne: to rdza.

Jak działaja pigułki antykoncepcyjne:

1. Kobieta bierze pigułki, a następnie wydala je wraz z moczem.
2. Żaby w wodzie wchłaniają te hormony i w następstwie nie mają potomstwa.
3. Bociany nie znajdują żab na polach więc giną z głodu...
4. ... i nie ma kto przynosić dzieci.

:happy2:ehhh a mi amol nic nie pomaga :( nadal katar meczy:-( dzisiaj cala chalupke posprzatalam gora + dol :-)i jestem mega zmeczona a jutro wielki dzionek bo w koncu ide do swojej gin :-) mam nadzieje ze wszyskto bedzie dobtrze :) badania wyszly mi pozytywnie i w loncu pozby;lam sie tych bakteri w moczu :zawstydzona/y::happy2:pofarbowalam wloski i wyszly mi czarne :-(normalnie czarna mamba bleeeeeee:confused: a Zuzia caly czas siedzi i kopie mamusie nawet czop nie odpadl ;-)

tak czytam ze co chwile któras z was farbuje włoski to sie zapytam was...bo mam meeega odrosty a nie wiem czy mogę bo cos słyszałam że w ciąży powinno sie farbowac włoski jakąś specjalną farba która tak nie smierdzi..prawda czy mit?

tak czytam ze co chwile któras z was farbuje włoski to sie zapytam was...bo mam meeega odrosty a nie wiem czy mogę bo cos słyszałam że w ciąży powinno sie farbowac włoski jakąś specjalną farba która tak nie smierdzi..prawda czy mit?
Oczywiście że w ciąży farbowanie włosów jest bezpieczne o ile farba nie ma w składzie amoniaku :-)

Ja wczoraj tez byłam u fryzjerki. Rozjasniałałam włosy. Teraz farby do włosów są bezpieczn.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry