reklama

Grudniowe mamusie 2008

Mam nadzieję, ze jednak nie, po pierwsze mam cykora, po drugie atak zimy.
To tak jak ja :zawstydzona/y:, dzisiaj pierwsza noc bez tabletek i mam obawy, zobaczymy co bedzie :baffled:

Niestety Ania jeszcze w szpitalu, bo Maluszka naświetlają. miał mieć dziś robiony posiew i usg, ale w końcu nie zrobili i chyba dopiero jutro będą robić, jak będe wiedziałą cos więcej to napiszę.
Pozdrowienia dla Ani, no i niech szybko wraca z maluszkiem do domu.

Anoli, dobra Ciebie przepuszczę, ale pod warunkiem ze za mnie urodzisz, bo mam stracha co raz wiekszego :baffled:

reklama
Agacia - ty tak nie cwaniaczkuj, każda musi swoje odrobić na porodówce, nie ma letko, hehehe. Jak będziesz grzeczna, to może szybko pójdzie, hihihi.

anoli - a co za różnica, czy wiesz ile cm ma szyjka, ta długość to nic nie daje czasem wystarczy kilka godzin i po szyjce, a czasem trzeba się całymi dniami męczyć... A Danusia już w domku jak się dowiedziałąm, straszliwie się cieszę.

Misiówka pewnie masz racje przeciez TO badanie nie jest przyjemne, moze to lepiej ze nie musze skrobac sie na fotel co dwa tygodnie:dry:

Agacia nie ma takiej opcji, szkoda ze nie mozna zmierzyc wielkości strachu, bo pewnie okazałoby sie ze ja boje sie bardziej i to ty musiałabys rodzić za mnie;-):-D

Owocnej nocki mamuśki:-D

Dziewczynki ja też już kulam się do łóżeczka bo siedzenie mnie męczy,zresztą którą z nas nie męczy ;-)
Dobranoc,słodziutkich snów i spokojnej nocki brzuchatki :tak:

hejka wy juz w lozeczkach a ja nie moge spac brzuszek zrobil sie twardy jak skala co jakis czas kluje dol brzuch wogole caly dzien sie dziwnie czuje,zazdroszcze tym rozpakowanym mamusiom.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry