Ola2in1
Mama Maksia
haha też zauważyłam że cos nie takAle tu cisza poranna... Śpicie czy rodzicie?![]()

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
haha też zauważyłam że cos nie takAle tu cisza poranna... Śpicie czy rodzicie?![]()

, już tyle z nas się rozpokowalo...też już bym strasznie chciała a tu prawdopodobnie w Święta
bliżniaki pozdrowienia dla Ani, gdyby sie znowu odezwala![]()
Dzięki dziewczyny, na pewno przekażęPozdrowienia dla Ani, no i niech szybko wraca z maluszkiem do domu.
Misiówka bardzo sie cieszę, że szwagierka w domeczku, na pewno domowa atmosfera wpłynie na nią pozytywnie, swoją drogą to okropne, ze takie młode osoby dotykają ciężkie choróbska. mam nadzieję, ze będzie dobrze.A Danusia już w domku jak się dowiedziałąm, straszliwie się cieszę.
Kochana, pracujemyAle tu cisza poranna... Śpicie czy rodzicie?![]()

Wyspij sie kochana, bo musisz miec siły na poród i trzymam kciuki, zeby szybko poszło.i jestem w domku:-(, doktorka mnie zbadała .... stwierdziła że to wczesny poród... rozwarcie na 1 cm.... i kazała wrócić do domu, mam wracać jak skurcze zrobią się bardziej bolące i co 4 minuty:-(. Idę spać miłego dnia dziewczyny;-).
wczoraj wieczorem zadzwonila do mnie kobieta w sprawie ktora prowadzilam pod koniec kwietnia

ku.....a to bylo 7 miesiecy temu!!!!!!!!!!!!! zaraz po wekendzie majowym poszlam juz na zwolnienie (ciaza zagrozxona i lezenie plackiem w lozku:-() i koncowke tej sprawy mial pokierowac kolega ktory byl rowniez w nia wdrozony , dostal juz cala dokumentacje na dloni wiec myslalam ze jest juz wszystko zalatwione 

a tu kuźwa du..........a!!! 

a ze akurat miala numer tylko do mnie wiec zadzwonila sobie do mnie!!! a ten jelop nawet nie umial dopilnowac zadania do konca

o wasze suwaczki

jak tak sobie patrze ze zostalo wam kilka dni a potem spojrze na moj suwaczek to tak mi sie troszke takie uczucie wkrada
:-
ja tez taj juz bym chciala
i nawet juz stwierdzilam ze Filipek niech sobie glowka do gory nadal siedzi to wtedy wczesniej mi cesarke zrobia i bede miec swojego maluszka przed swietami;-);-);-) ale jestem samolubna mamunia

A wogule to jestem tez zazdrosnao wasze suwaczki
jak tak sobie patrze ze zostalo wam kilka dni a potem spojrze na moj suwaczek to tak mi sie troszke takie uczucie wkrada
:-
zawstydzona/y:
ja tez taj juz bym chciala
i nawet juz stwierdzilam ze Filipek niech sobie glowka do gory nadal siedzi to wtedy wczesniej mi cesarke zrobia i bede miec swojego maluszka przed swietami;-);-);-) ale jestem samolubna mamunia
![]()
Semiko, jak dla mnie to mozesz sie wpychać w kolejkę, bo ja się rozmyśliłam i mogę chodzić w ciąży nawet do wiosny![]()
Przynajmniej będzie nam raźniej
Mój lekarz twierdzi, że rośnie i że na pewno jest wszystko w porządku, ale ja już sceptycznie do tego wszystkiego podchodzę :-( Aaaa, myślałam, że znów przytyłam a tutaj okazuje się, że schudłam
czyli ważę niecałe 81 kg...Od początku ciąży przytyłam nie więcej jak 6-7 kg.. No ale to jeszcze może być ze względu na ostatnie dwa tygodnie stresu... Bardziej martwi mnie waga maleństwa :-(zwłaszcza, że moje starsze dzieci rodziły się duże.. Semiko - jedyna opcja, to zamiana z Blizniakową jak na razie, nie wiem czy cię jakaś laska jeszcze wpuści, hahahaha, każda chce już natychmiast, hihihi.
W ostateczności 19-20.12 mam być w szpitalu, on ma 21 dyżur i jak to określił będziemy rodzić... I pewnie wszystko byłoby do przeżycia, ale ze śmiechem zaznaczył, że jeśli dziecko nie będzie miało żółtaczki to 23.12 będę w domu a w przeciwnym razie dopiero w okolicach Sylwestra
Tak więc wpychać się nie będę, ale Święta chcę spędzić w domku 
Agacia i Semiko musicie mnie przepuscic;-)mam termin na 10.12
A tak wogóle to Semiko nie jestes sama moj mały leniwiec w brzuszku tez sie nie spieszy do wyjscia, nie mam zadnych oznak. Nawet brzuch przestal mi tak twardniec czesto jak jeszcze dwa tygodnie temu było.:-( ach... wy chociaz jestescie badane to wiecie cokolwiek o szyjce czy rozwarciu...a mnie zbadaja dopiero jak juz pojade do szpitala:-(
Termin wg USG się tutaj nie liczy i proszę grzecznie czekać na pozostałe koleżanki
Wg USG miałam wcześniej na 6 grudnia :-) A może te nasze pannice się zmówiły, bo i mój brzuszek przestał tak twardnieć jak jeszcze parę dni temu....
Co do szyjki to tylko dowiedziałam się, że jeszcze trzma i tyle 
i jestem w domku:-(, doktorka mnie zbadała .... stwierdziła że to wczesny poród... rozwarcie na 1 cm.... i kazała wrócić do domu, mam wracać jak skurcze zrobią się bardziej bolące i co 4 minuty:-(. Idę spać miłego dnia dziewczyny;-).
To popatrz na mój - to Ci przykro nie będzie![]()