Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agatkas nawet twoj suwaczej jest ladniejszy niz moj:--( u ciebie juz 35 tydzien a ja jeszcze 34
![]()

No i śniło mi się, że Agacia urodziłą-więc koleżanko może to jakaś przepowiednia - szykuj torbę :-)

ale potem zuzi urosl siusiak i zamienila sie w Filipka

jak nigdy no ale duzo juz mi niezostalo to musze jeszcze kozystac
a mialam nadzieje ze juz nastepny dzieciaczek na swiecie ale widze ze renia juz tuz tuz trzymam kciuki
niewiem jak ja to przezyje na tych trasach jest tak wydeptane i slizgo ze normalnie mozna sobie nogi polamac a co dopiero jak trzeba jeszcze na brzuszek uwazac:-(Tygrysku no już byś sobie te dwa dni różnicy darowała
Ale powiem Ci że też takie myśli już miałam na temat cesarki przed świętami, więc nie jesteś sama![]()
Tymbardziej się przestraszyłam bo ostatnio na wizycie termin porodu wg pomiarów Małej wyszedł na 23.12
Ale jak do 10.12 nic się nie ruszy to trzeba będzie działać;-)Chyba czym blizej godzina zero, tym bardziej pękamyBlizniaki wiesz... Ja też się rozmyśliłamPrzynajmniej będzie nam raźniej
![]()
Tylko kurcze trochę się martwię wagą maluszka... 3 tygodnie temu ważył(a) ;-)podobno 2600 czy 2800 a teraz niecałe 3000 gMój lekarz twierdzi, że rośnie i że na pewno jest wszystko w porządku, ale ja już sceptycznie do tego wszystkiego podchodzę :-( Aaaa, myślałam, że znów przytyłam a tutaj okazuje się, że schudłam
czyli ważę niecałe 81 kg...Od początku ciąży przytyłam nie więcej jak 6-7 kg.. No ale to jeszcze może być ze względu na ostatnie dwa tygodnie stresu... Bardziej martwi mnie waga maleństwa :-(zwłaszcza, że moje starsze dzieci rodziły się duże..

Kochana nie łam sie jutro też Ci wskoczy 35 tydzień:-)Agatkas nawet twoj suwaczej jest ladniejszy niz moj:--( u ciebie juz 35 tydzien a ja jeszcze 34
![]()
Tygrysku nie przejmuj się suwaczkiem-ja też tak niedawno miałam, że patrzyłam na suwaczki Dziewczyn i im zazdrościłam-ale tak szybciutko zleciało,że nawet się zbytnio nie zorientowałam;-)No może też nie mam parę dni do porodu, ale dziś kończę 37 tyg.a to już mogłabym rodzić
wiem ze ten czas bardzo szybko uplynieale wtedy jak ja bede miala kilka dni do porodu to wszyscy juz beda miec swoje dzieciaczki przy sobie
tak zle i tak niedobrze
:-):-):-)
![]()
Agatko a twoja zuzia w ktorym tygodniu fiknela koziolka w dol????? a wogule to w polowie ciazy lekarz stwierdzil ze bedzie dziewczynka i tez miala byc zuziaale potem zuzi urosl siusiak i zamienila sie w Filipka
![]()