Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja dziś nie spie od 5, a teraz jestem taka do d....y, ze masakra. Nie mam na nic sily, siedzę, oczy małe.... zaraz znów sie położę.
Jestem ciekawa co z Agacią, na noc odstawila Fenoterol moze już rodzi, a my tu w nieświadomości zyjemy.
Myszqa, superaśną masz Babcię, pozdrów ją ode mnieYoka do kącika babcinych mądrości i rad mozemy dorzucic dzisiejszą radę mojej babci - NIE SIEDŹ W INTERNECIE BO TO ZABIJA KRWINKI
Właściwie to nie zapytałam skąd ona ma taką wiedzę tylko grzecznie obiecałam, ze za długo nie będę :-)
Ja jestem u mamci mojej. Mężowy pojechał do Wrocławia. A ja do 17 co dzień jestem sama z babcią w domu. Babcia co wieczór konspiracyjnym szeptem każe mojej mamie zostawic na wierzchu telefon na taksówkę i pieniądzę :-) Moja mama jej stale tłumaczy, ze ja to wszytsko mam. Ale babcia jest nieugięta.
Idę się kąpac. Bo taki brudas siedzę przed kompem. :-) I zabijam bez skrupułów moje krwinki![]()

Gratuluję pozegnania czopa, a słonicą to na pewno nie jesteś, po pierwsze za ładna, po drugie za szczupła.Hejka "z rana"!
U mnie nastrój troszke lepszy...wczoraj mi odszedł czop! pewnie to zasługa mojej ginki ...
Ale...to jeszcze nic tak naprawde nie znaczy...choć pewnie juz bliżej rozdwojenia niż dalej i jakas na dzieja na to, ze nie jestem słonica...i w końcu ta ciąża sie skończy :-)

widzialyscie ze jedna styczniowa mamusia jest juz rozpakowana![]()