No ale Ty własnie kończysz 35 tc a nie 34 :-)mnie lekarz jakos tak przyzwyczail do liczenia skonczonych tygodni a nie rozpoczetych :--
-( dlatego tak marudze
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ale Ty własnie kończysz 35 tc a nie 34 :-)mnie lekarz jakos tak przyzwyczail do liczenia skonczonych tygodni a nie rozpoczetych :--
-( dlatego tak marudze
![]()
I mnie!!!:-)Może mnie .....hahaha?
ale mnie pocieszylas Yoka, dzieki, bo mam taki suwaczek jak Tygrysek i tez liczylam podobnieNo ale Ty własnie kończysz 35 tc a nie 34 :-)

No ja mam nadzieje że ostatni......bo jak nie urodze to mam iść do szpitala i mam nadzieję że coś mi tam dadzą na rozpęd....hahaA ja jutro zaczynam 41....czy ostatni? hihihih![]()

No zostało Wam 5 tygodni i jeden dzień...czyli 36 dni....wszystko się zgadzywuje :-)ale mnie pocieszylas Yoka, dzieki, bo mam taki suwaczek jak Tygrysek i tez liczylam podobnie![]()
5.12 ide na ostatnia wizyte u gina, na 18.12 mam termin, ale umawiam sie na poród wcześniej :-):-):-):-):-):-):-):-)No zostało Wam 5 tygodni i jeden dzień...czyli 36 dni....wszystko się zgadzywuje :-)

Dla spragnionych sensacji mam wiadomość
Właśnie napisała do mnie fasolkamaria:
"Cześć właśnie urodziłam Julkę - 3400, dł. 58. Jestem przeszczęśliwa a Julka jest śliczna!"
GRATULUJĘ!!!!