Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wiem że się zdarzają......jak leżałam na patologii to jedną laskę trzymali do 43 tc i 4 razy leżała pod oxytocyną i nic......dostawała silnych skurczy ale nie mogła urodzić i wracała na salę....właśnie tego się boję najbardziej...:-(

- WITAM WSZYSTKIE BRZUCHATKI I TEZ TE MAMUSKI ROZPAKOWANE.:-) WCZORAJ BYLAM NA WIZYCIE U GINA
.I NIE ZACIEKAWIE WYGLADA TA MOJA BLIZNA PO OSTATNIEJ CESARCE
.I W PIĄTEK MAM SIĘ ZGŁOSIC DO SZPITALA.RANO MAJA ZROBIC BADANIA A PO POŁÓDNIU CESARKE.:-)
.WIEC JUZ W PIĄTEK BĘDĘ MIEĆ MOJA GABRYSIE .
i co? przytył za parę godzin ponad kilo?
Namęczyła się kobitka ale dała radę ( też nie maleńka jest;-))

. 6 grudnia!!!

ZETKA wszystko będzie dobrze a najmilsze jest to w tym wszystkim że wiesz kiedy bedziesz mieć córecze i że bedziesz mieć ją przy sobie.:-):-):-) Ja to z męzem nawet zastosowałam metodę cyprysiowej w czoraj ale u nas ona niestety nie zadziałała :-(
- WITAM WSZYSTKIE BRZUCHATKI I TEZ TE MAMUSKI ROZPAKOWANE.:-) WCZORAJ BYLAM NA WIZYCIE U GINA
.I NIE ZACIEKAWIE WYGLADA TA MOJA BLIZNA PO OSTATNIEJ CESARCE
.I W PIĄTEK MAM SIĘ ZGŁOSIC DO SZPITALA.RANO MAJA ZROBIC BADANIA A PO POŁÓDNIU CESARKE.:-)
.WIEC JUZ W PIĄTEK BĘDĘ MIEĆ MOJA GABRYSIE .
U mnie też nie bardzo zdaje egzamin....ZETKA wszystko będzie dobrze a najmilsze jest to w tym wszystkim że wiesz kiedy bedziesz mieć córecze i że bedziesz mieć ją przy sobie.:-):-):-) Ja to z męzem nawet zastosowałam metodę cyprysiowej w czoraj ale u nas ona niestety nie zadziałała :-(
url=http://www.maluchy.pl][/url]![]()
a staramy sie z całych sił...hahahaKurcze....to musieli Ci spaprać tą cesarkę....ale dobrze że Cie juz rozwiązują i tym razem zrobią wszystko tak jak trzeba. A mnie po dwóch jeszcze nie chcą rozpakować...ale co tam.
A co bedzie jak bedziesz w trzeciej ciąży? No chyba że chcesz żeby Ci już podwiązali bo w sumie przy takim zagrożeniu to chyba masz do tego prawo.
No mnie mógłby pociągnąć...dzień dobry wszystkim!
szykujcie się kochane na czwrrtek bo będzie nów a wtedy kumuluje się wpływ grawitacyjny słońca i księżyca na naszą planetę i nas wszystkich, może którąś pociągnąć na porodówkę;-)

tym bardziej że mam planowane KTG - to od razu potem by się zdało na porodówkę....To juz zdrowa przesada....ja to bym się darła tak że musieli by zrobić mi tą cesarkę, a jak nie to chyba bym szpital zmieniła...a jakby jej kurcze wody zzieleniały? Ci niektórzy lekarze....ech szkoda gadacNo wiem że się zdarzają......jak leżałam na patologii to jedną laskę trzymali do 43 tc i 4 razy leżała pod oxytocyną i nic......dostawała silnych skurczy ale nie mogła urodzić i wracała na salę....właśnie tego się boję najbardziej...:-(
Hahahah.... bo Ty nie masz takich sąsiadów jak Cyprysiowa....to musi być mieszanka wybuchowo - porodowa....;-);-);-);-):-):-):-)ZETKA wszystko będzie dobrze a najmilsze jest to w tym wszystkim że wiesz kiedy bedziesz mieć córecze i że bedziesz mieć ją przy sobie.:-):-):-) Ja to z męzem nawet zastosowałam metodę cyprysiowej w czoraj ale u nas ona niestety nie zadziałała :-(