reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Mamuśki ja chyba uciekam lulku....cosik tutaj cisza dzisiaj wieczorkiem...az dziwne jak na Wasze mozliwosci:} hahha

Jak nie będę mogła spać to jesce wpadnę:* buzia:*

Witajcie mamusie...cały dzien poza domkiem ale trzymam sie dosyc dobrze :) co raz częściej twardnieje mi brzuszek i boli w krzyzu na dodatek dzis rano pociekło mi troszke budyniu.....jutro wielkie sprzątanie i sortowanie rzeczy w niedziele powtórka a pźniej małe seksualne co nieco..no i mam taka cicha nadzieje że po weekendzie cos sie ruszy..no i we wtorek ide do gin :)
aż się za wami stęskniłam ale i tak was nie dam rady nadrobić :] mam nadzieje że sie nie pogniewacie..ale tyle tego jest

Biedna Ania, że tak długo w tym szpitalu musi siedzieć!
Agacia - jak tam pierwsze chwile po powrocie? U nas spokojnie - nawet na bb moge posiedzieć, bo szkraby oba śpią ;)

Kocana jakbys chciala si czegos dowiedziec o CZMP to pytaj smialo postaram sie odpowiedziec na twoje pytania w miare moich mozliwosc:tak::tak: nie placisz za nic ani za porod rodzinny , znieczulenie jest na zadanie i tez darmowe , maz tylko musi sobie kupic odzienie wierzchnie ale to juz na teraenie szpitala za pare groszy. a do szpitala bierz wszystko niestety dla siebie i maluszka :-(

Dzięki tygrysku, jakby cos to zapytam. A widziałaś może porodówkę i sale w CZMP?
Mam taki humor, że nawet nie chce mi się pisać....:-(
Dobranoc wszystkim.

reklama
Czyżby już wszyscy spali???? Ja nie mogę zasnąć bo czekam na tego mojego aż z imprezy wróci ........ :-(Jeszcze przed jego wyjściem się pokłuciliśmy :wściekła/y: pewnie wróci w zarąbistym stanie :-(szkoda gadać , dobrze że nie zaczęłam jeszcze rodzić.....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry