Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

sms za smsem. Z ostatniej chwili:
Dzien dobry.
Mam od rana same dobre wiadomoscisms za smsem. Z ostatniej chwili:
Od blizniaki:
"Cala noc sie meczyłam, mam 5 cm jestem na porodówce."
napisalam jej ze ma sie trzymac, ze teraz juz pojdzie szybko i czekamy na wiesci
drugi sms od Villemo:
"Mamy juz swoja Martusie.Przyszla na świat 30 listopada o 2."
wyslalam gratulacje i poprosilam o wiecej informacji![]()

, tylko najgorsze to upiorne swędzenie, już nie wiem co mam z tym zrobić jutro chyba pójdę jueszcze raz i zrobię bilirubinę, krew i mocz,żeby być pewną, że wszystko w porządku...bo wizytę mam dopiero 17 grudnia...aż dziwne bo nie miałam wizyt zo 2 tygodnie, teraz też żadnego ktg...dopiero w 40 tygodniu...samam nie wiem co o tym myśleć...co byście doradziły

hmmmm....przed chwilą siedziałam sobie spokojnie przed kompem i w pewnej chwili pędem do łazienki.....przeczyściło mnieCzyżby coś może się zaczynało
Się zobaczy;-)
A u mnie spokojna nocka...nie budziły mnie żadne skórcze(nawet się zastanawiam ,czy w ogóle jakieś mam bo jakos nie mogę dojść z tym do ładu, tylko najgorsze to upiorne swędzenie, już nie wiem co mam z tym zrobić jutro chyba pójdę jueszcze raz i zrobię bilirubinę, krew i mocz,żeby być pewną, że wszystko w porządku...bo wizytę mam dopiero 17 grudnia...aż dziwne bo nie miałam wizyt zo 2 tygodnie, teraz też żadnego ktg...dopiero w 40 tygodniu...samam nie wiem co o tym myśleć...co byście doradziły
![]()
Więc do 40 tyg.zahacz jeszcze z jedną wizytę
Dzien dobry.
Mam od rana same dobre wiadomoscisms za smsem. Z ostatniej chwili:
Od blizniaki:
"Cala noc sie meczyłam, mam 5 cm jestem na porodówce."
napisalam jej ze ma sie trzymac, ze teraz juz pojdzie szybko i czekamy na wiesci
drugi sms od Villemo:
"Mamy juz swoja Martusie.Przyszla na świat 30 listopada o 2."
wyslalam gratulacje i poprosilam o wiecej informacji![]()
witajcie
GRATULACJE dla rozpakowanych
co tu wchodze to rycze ze szczecia ...Waszego szczescia ...bardzo ciesze sie razem z wami z maluszkow..
wszystko mozliwe ze to cos znaczy ... to moze byc pierwszy z objawow porodu..hehe..wiec powodzenia...
zycze Wam milego dnia ...i czekajacym na porodowce szybkiego porodu ..