Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A my nie jesteśmy grube tylko jest nas dwoje w jednym!!!A poza tym na pewno każda kobieta jest piękniejsza kiedy się uśmiecha:-) Mój mąż właśnie za to mnie pokochał...A ja już chyba o tym zapomniałam...

. Wiesz jak facet, moj nie jest zbytnio wylewny w okazywaniu uczuc, za to zajmuje sie wszystkim, co zwiazane z nowym mieszkaniem, mowi ze robi to dla nas, ze ja mam to gdzies i tylko mowie, ze on nic dla mnie nie robi
. Wiem ze przez to chce pokazac swoje uczucia, ale jako baba to wole przytulenie i poglaskanie, no chyba normalne to nie?? Bo moze faktycznie jestem jakas nienormalna
A kto powiedział,że ładne są tylko szczupłe kobiety???Przecież nasi mężczyźni są z nami,bo nas kochająA my nie jesteśmy grube tylko jest nas dwoje w jednym!!!A poza tym na pewno każda kobieta jest piękniejsza kiedy się uśmiecha:-) Mój mąż właśnie za to mnie pokochał...A ja już chyba o tym zapomniałam...
)