Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Renia ....czyzbys chciała ze mną konkurować?Witam mamuśki
Anka mojej małej się nie spieszy i pewnie przenosze![]()

Bo wiesz.....ja nie mam zamiaru dac sie wyprzedzić....w końcu w czymś musze byc pierwsza..:-):-):-)

;-);-);-)

:-):-):-)Renia ....czyzbys chciała ze mną konkurować?Bo wiesz.....ja nie mam zamiaru dac sie wyprzedzić....w końcu w czymś musze byc pierwsza..:-):-):-)
;-);-);-)
Więc jak chcesz przenosic to pozwalam ...ale jeden dzień....no góra dwa....:-):-):-)

Paola to takie coś galaretowatego w kolorze mhmmm...taki jasny brąz![]()
Czyli chyba jeszcze mam czekać
ale dzien sie jeszcze nie skonczyl tym bardziej ze u ciebie jeszcze wczesniej;-)Witajcie dziołchy!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ja dosłownie na minutkę......bo strasznie urwanie głowy a moja córcia nie należy do śpioszków...haha więc mam pełne ręce roboty haha a jeszcze do tego wszystkiego ciągle jacyś goście...niestety nie wszyscy myślą o tym że matka może być zmęczona....no ale cóż....no i zaraz mam kolejną turę więc melduję się tylko szybciutko i obiecuję że zajrzę do Was jak tylko chata zrobi sie bardziej pusta a Oliwka zaśnie.........
Gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom!!!!!
Potem postaram się nadrobić o ile wogóle się da
Ściskam Was wszystkie bardzo moooocno i śle cmoczek dla wszystkich cioć od Oliwki;-);-);-)
To czekamy na więcej szczegółów