reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dziewczynki mam do Was wiadomośc od Agawar:

" Hej, mam problemy z pokarmem, mały nie umie ssać, a te połozne strasznie wredne! Chyba będziemy dawac butlę. Pozdrawiam forumowe ciotki, jak wrócimy do domu to pochwalę sie naszym maluchem. stęskniłam się za Wami."

reklama
Bliźniaki GRATULACJE:-)

Ewelw moja Droga uważaj na siebie-albo odstaw już te szpilki z nóżek;-)Dobrze, że nic poważniejszego ci się nie stało:tak:

Agawar trzymaj się:happy:Pozdrowienia:tak:

Ewelw uwarzaj na siebie biedaczko, chyba jestes najbardziej poturbowana mamusia na forum:-)Tez uwielbiam odwiedzac moich rodzicow na wsi (teraz niestety rzadko, nie widzialam ich od czerwca) zawsze cos dobrego od nich przywoze:-)

Renia i ciooo? chyba sie pomyliłam...:sorry:ale dzien sie jeszcze nie skonczyl tym bardziej ze u ciebie jeszcze wczesniej;-)

Witajcie dziołchy!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ja dosłownie na minutkę......bo strasznie urwanie głowy a moja córcia nie należy do śpioszków...haha więc mam pełne ręce roboty haha a jeszcze do tego wszystkiego ciągle jacyś goście...niestety nie wszyscy myślą o tym że matka może być zmęczona....no ale cóż....no i zaraz mam kolejną turę więc melduję się tylko szybciutko i obiecuję że zajrzę do Was jak tylko chata zrobi sie bardziej pusta a Oliwka zaśnie.........
Gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom!!!!!

Potem postaram się nadrobić o ile wogóle się da

Ściskam Was wszystkie bardzo moooocno i śle cmoczek dla wszystkich cioć od Oliwki;-);-);-)

Witaj Yoka w domku

Współczuje ci ze juz musisz zmagac sie z goscmi ja nie chce nikogo widziec przez pierwsze dwa tygodnie:no:Bedziemy tylko we trojke cieszyc sie swoja obecnoscia:-)

reklama
Witajcie dziołchy!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ja dosłownie na minutkę......bo strasznie urwanie głowy a moja córcia nie należy do śpioszków...haha więc mam pełne ręce roboty haha a jeszcze do tego wszystkiego ciągle jacyś goście...niestety nie wszyscy myślą o tym że matka może być zmęczona....no ale cóż....no i zaraz mam kolejną turę więc melduję się tylko szybciutko i obiecuję że zajrzę do Was jak tylko chata zrobi sie bardziej pusta a Oliwka zaśnie.........
Gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom!!!!!

Potem postaram się nadrobić o ile wogóle się da

Ściskam Was wszystkie bardzo moooocno i śle cmoczek dla wszystkich cioć od Oliwki;-);-);-)

Ooooo...Yoka:-)Witamy z powrotem i jeszce raz WILEKIE GRATULACJE;-)Mała Oliwka przesliczna-kawał dziewuszki:tak:To czekamy na więcej szczegółów:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry