reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witaj Yoka w domku

Współczuje ci ze juz musisz zmagac sie z goscmi ja nie chce nikogo widziec przez pierwsze dwa tygodnie:no:Bedziemy tylko we trojke cieszyc sie swoja obecnoscia:-)

Anoli ja o tym samym myślałam-może pomyślą, że jestem jakaś gburowata, ale nie widzę abym miała chęci na gości-i od razu zakomunikuje wszem i wobec, że nie życzę sobie odwiedzin przez ok.2 tyg.-bo po pierwsze jest to okres gdzie większość jest podziębionych, albo dopiero się wykurowało, a po drugie to trzeba i chałupę ogarnąć-a ja napewno nie będę miała siły latać ze szmatka i po trzecie sama chcę się nacieszyć swoim Skarbem:tak: co jedynie teściów trzeba będzie zaprosić:rofl2:

reklama
Ja też Was witam tylko na chwilkę. Właśnie wróciłam z Julką ze szpitala po pięciu dniach :no: Najpierw przetaczali mi krew bo miałam niezła anemię, a poem mała dostała żółtaczki, ale już jesteśmy w domku :) Całuję was mocno. Chyba powinniśmy się nazywać listopadóki :-)

Ja też Was witam tylko na chwilkę. Właśnie wróciłam z Julką ze szpitala po pięciu dniach :no: Najpierw przetaczali mi krew bo miałam niezła anemię, a poem mała dostała żółtaczki, ale już jesteśmy w domku :) Całuję was mocno. Chyba powinniśmy się nazywać listopadóki :-)
WITAMY bardzo mocko i serdecznie...usciski dla malutkiej oczywiscie...:}}}}fajnie,ze juz jestes spowrotem......równeiz czekamy na zdjecia:}

Witamy z powrotem kolejną szczęśliwą Mamusię-dużo zdrówka dla Was Dziewczyny:tak:

Kana to wniosek taki chyba-że jeszcze czekać musimy...hmmm...:eek:

Ostatnia edycja:
Witaj Yoka w domku

Współczuje ci ze juz musisz zmagac sie z goscmi ja nie chce nikogo widziec przez pierwsze dwa tygodnie:no:Bedziemy tylko we trojke cieszyc sie swoja obecnoscia:-)

Anoli ja o tym samym myślałam-może pomyślą, że jestem jakaś gburowata, ale nie widzę abym miała chęci na gości-i od razu zakomunikuje wszem i wobec, że nie życzę sobie odwiedzin przez ok.2 tyg.-bo po pierwsze jest to okres gdzie większość jest podziębionych, albo dopiero się wykurowało, a po drugie to trzeba i chałupę ogarnąć-a ja napewno nie będę miała siły latać ze szmatka i po trzecie sama chcę się nacieszyć swoim Skarbem:tak: co jedynie teściów trzeba będzie zaprosić:rofl2:

My też zamierzamy sami we trójeczkę Swięta spędzić. Nie chcemy małej narażać...
No ale jak już wspominałam wcześniej!!!
DZIEWCZYNY!!! Oczywiście robimy sobie wspólnie ŚWIĘTA I WIGILIĘ NA BB!!!!!!!! Nie zapominajcie!!!!!!!!
Jest już troszki chętnych... więc zapraszamy !!!!!!!!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Fasolkamaria witamy i ciebie w domku, a skad ta anemia? stracilas duzo krwi?

Super ze dziewczyny zglaszaja sie po porodzie spowrotem na forum. Pewnie jest trudno sie zorganizowac i znalezc czas. Tym bardziej ciesze sie ze o nas nierozpakowanych pamietacie:-)
Czekamy na relacje z porodów i wiecej fotek, bo dzieciaczki śliczne:-)

reklama
Ewelw my przyjmujemy zaproszenie, bedziemy całkiem sami w te świeta:-(rodzinka daleko,nie pierwszy raz zreszta-ale w tym roku jakos mnie to nie dołuje, bo córcia bedzie z nami:-)

A my z mezem odwiedzilismy kilku najblizszych znajomych i zaprosilismy ich do nas z rewizyta oczywiscie wyraznie zaznaczajac, ze spodziewamy sie ich u nas dwa trzy tyg.po narodzinach. Mam nadzieje ze zrozumieli:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry