Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. To chyba jakaś adrenalina... myślę ciągle "Co to będzie?" Terminy coraz bliżej i organizm to wyczuwa... Ciekawe czy moja maleńka też???Anka - tu jest kilka słów na temat karmienia dziecka, które nie może ssać, albo ma zaburzone ssanie : http://npr.pl/index2.php?option=com_content&do_pdf=1&id=105
A na tej stronie masz kubeczek do karmienia i inne akcesoria : Akcesoria specjalistyczne Medela się specjalizuje w dokarmianiu nie zaburzającym mechanizmu ssania u noworodków i mają różne takie gadżety. Ale można też kabmić dzidzię zwykłym kieliszkiem podobno.
No i mam nadzieję, że maleńka szybko się u ciebie rozkręci - ja na twoim miejscu może nie naciskałabym na cesarkę jeszcze, ale napewno na badania i sprawdzenie stanu łożyska i pozostanie na obserwacji w razie konieczności.
Renia....mamy takie same suwaczkiEdee trzymam kciukasy - trochę Ci zazdroszcze:-)

tylko sie nie przyzwyczajaj
:-):-);-);-)Dobry wieczór :-)
Ja wpadłam tylko na chwilkę, żeby jakoś nadrobić to co stworzyłyście przez ten czas jak mnie nie było :-) a przy okazji chciałam się z Wami Wszystkimi pożegnać na jakiś czas :-( bo jutro mam cesarkę i na samą myśl .... po prostu się boję - to moja pierwsza wizyta w życiu w szpitalu :-(. Będę pisać do Pytii co u mnie, żeby mogła Wam co nieco przekazać ...
Trzymajcie się cieplutko, i mam nadzieję do rychłego napisania ;-).
Buziaczki dla każdej z osobna ;-):-)
Witajcie dziewczynki ja talk na sekunde i zmykam. Dziekuję za wsparcie, ja teaz mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze bo badania zaczeły sie poprawiac tylko za 2 tyg musze isc na usg z malutkiej głowka bo jakies tam sploty wyszly jej ale lekarze mowia ze narazie to nic powaznego no wiec czekam i zobaczymy. a rodziłam w szpitalu tam gdzie marzycielka . Jak bede mieć troszke czasu to sie jescze odezwi papapa

on całą nockę przespał i lepiej śpi dalej...a ja cały czas isę budzę
, i jeszcze powiedxział żebyśmy się zamienili żeby on mógł spać od ściany i zebym go cały czas nie budziła bo on ma tego dość
, szlag by to wszytsko trafił