Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzien Dobry wczesnym rankiem)))
No widzisz Landryneczko nie tylko Ty nie mozesz spac...u mnie pol nocy chomik napitalal po sypialni - jakby mial za malo miejsca gdzie indziej, o 2 kazalam mezowi go zlapac i wychrzanic, bo byl chyba juz wszedzie!!! Jakby sie amfetaminy nazarl!!
no w nocy nie moglam spac i juz od 6 sie tluklam garami ugotowalam obiadek i posprzatalam a teraz jak mam wyjsc po wyniki to mi sie chce bardzo spacccccci padam na pyszczek ,znow czekanie w kolejce na pobranie wynikow loooo...
Chyba bede spala cale popoludnie.
wczoraj byla taka piekna pogoda sloneczko i cieplutko a dzis znow pochmurno.:-(
macie albo mialyscie cos podobnego???Renia - super suwaczek!! Wygląda na to, że jesteś "szczęśliwą mamą"Anka ja się śmieje że chyba będe tak chodzić aż do wiosny![]()

Bociek coś zabłądził - ale lada chwila odnajdzie drogę....
dzieki Kana , odpuscilam sobie to co chcialam po malutku zrobic i zajmie sie tym za tydzien;-)moze wytrzymamMysle,ze to moze by od znacznego wysiłku,ale nie koniecznie.....mimo wszystko nie zaszkodziło by jakbys bardziej o siebie podbała jesce przez troszke....![]()

gratulacje kochana:-):-)

dobrze, ze juz wszystko ok:-)