Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzien Dobry wczesnym rankiem)))
No widzisz Landryneczko nie tylko Ty nie mozesz spac...u mnie pol nocy chomik napitalal po sypialni - jakby mial za malo miejsca gdzie indziej, o 2 kazalam mezowi go zlapac i wychrzanic, bo byl chyba juz wszedzie!!! Jakby sie amfetaminy nazarl!!
no w nocy nie moglam spac i juz od 6 sie tluklam garami ugotowalam obiadek i posprzatalam a teraz jak mam wyjsc po wyniki to mi sie chce bardzo spacccccci padam na pyszczek ,znow czekanie w kolejce na pobranie wynikow loooo...
Chyba bede spala cale popoludnie.
wczoraj byla taka piekna pogoda sloneczko i cieplutko a dzis znow pochmurno.:-(
macie albo mialyscie cos podobnego???Renia - super suwaczek!! Wygląda na to, że jesteś "szczęśliwą mamą"Anka ja się śmieje że chyba będe tak chodzić aż do wiosny![]()

Bociek coś zabłądził - ale lada chwila odnajdzie drogę....
dzieki Kana , odpuscilam sobie to co chcialam po malutku zrobic i zajmie sie tym za tydzien;-)moze wytrzymamMysle,ze to moze by od znacznego wysiłku,ale nie koniecznie.....mimo wszystko nie zaszkodziło by jakbys bardziej o siebie podbała jesce przez troszke....![]()

gratulacje kochana:-):-)

dobrze, ze juz wszystko ok:-)