Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
przebierzemy Tajsona za renifera...hahaha oby te plany sie spełniły.....
zatęsknie sie za Wami....Mamy następnego forumowego bobaska!
Bartek jest juz z nami. Urodził się dziś o 11:40. Waży 3770, mierzy 54. Bolało jak cholera!
Takiego sama dostałam właśnie od Agawar

Od blizniaki:
"Cala noc sie meczyłam, mam 5 cm jestem na porodówce."
napisalam jej ze ma sie trzymac, ze teraz juz pojdzie szybko i czekamy na wiesci
drugi sms od Villemo:
"Mamy juz swoja Martusie.Przyszla na świat 30 listopada o 2."
wyslalam gratulacje i poprosilam o wiecej informacji![]()
Blizniaki urodzila!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Witajcie dziołchy!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ja dosłownie na minutkę......bo strasznie urwanie głowy a moja córcia nie należy do śpioszków...haha więc mam pełne ręce roboty haha a jeszcze do tego wszystkiego ciągle jacyś goście...niestety nie wszyscy myślą o tym że matka może być zmęczona....no ale cóż....no i zaraz mam kolejną turę więc melduję się tylko szybciutko i obiecuję że zajrzę do Was jak tylko chata zrobi sie bardziej pusta a Oliwka zaśnie.........
Gratuluję wszystkim rozpakowanym mamusiom!!!!!
Potem postaram się nadrobić o ile wogóle się da
Ściskam Was wszystkie bardzo moooocno i śle cmoczek dla wszystkich cioć od Oliwki;-);-);-)

witajcie dziewczyny ja przed chcwilką wróciłam z malutką ze szpitala jak będe miec wiecej czasu opisze moj poród
teraz powiem w skrocie ze był bardzo trudny po urodzeniu malutkiej dowiedzialam sie ze jezeli przezyje w ciągu pierwszych trzecg godz to bedzie dobrze. no im przezyła tylko ze urodzila sie z zamartwicą dostała 5 pk zlamali jej obojczyk urazili głowke i juzn wiecej nawet nie pisze bo brak mi słow. papaap

Przynosze wiesci
Dagulla rozpakowana!!!!!!!!!!!!!!!
"Ja juz urodzilamtylko niepamietam z wrazenia wymiarow i godziny napewno 55cm.
Nie zostalam nacieta ani nie peklam czuje sie swietnie.pozdrawiam"
I od blizniaki:
"Pozdrowienia dla grudniowych mamusiek.Jak z malutka bedzie wszystko ok, to jutro wyjdziemy do domu i postaram sie zajrzec na bb chociarz na chwilke"
Patrysia o 6 rano urodziła Olka 3600 kg i 53 cm!!!!!!!!!
GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja jade szturmować szpital trzymajcie za mnie kciuki.....tak właściwie to bym chciała żeby mnie dzis pocięli....ale zobaczymy....
"Kacperek urodzony 1.12.2008 o godz.19.30 waga 3260g dlugi 55cm pijawka mala haha ale jest bardzo spokojniutki jutro po 19 wychodzimy pozdrawiam"
MAMY NOWEGO DZIECIACZKA, TYM RAZEM JUŻ GRUDNIOWEGO!
EDEE URODZIŁA ALANKA (CC), WAŻY 3640, 57 CM, 9PKT.
WIELKIE GRATULACJE KOCHANA DLA CIEBIE I GRUDNIOWEGO SYNUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nakarmię małą tylko i wrzucę Wam do albumu foteczkę Alanka.

:-( ( na szczęście duży zapas pępowiny, więc bez zagrożenia), do tego szacunkowa waga na ok 3 tyg przed porodem 3600
. Wielkościowo jak w 39 tc
. Mąż z wielkości dumny, teściówka też, a ja myślałam, że ucieknę sama przed sobą.
.
:-(.
.
.Misiówka OGROMNIE się ciesze,ze wyniki w normie;*:*:*