Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, no i zleciła mi badania, bilirubinę, ALAT, ASPAT, i fosforazę alkaliczną (jutro wyniki) w związku z tym swędzeniem i jutro ma się okazać co to jest. Misiówka tez podejrzewaja cholestazę...ale w związku z tym ,że to już 38 tydzień to najwyżej szybciej poród będzie... Miałam też robione ktg, i wszystko jest dobrze... Zobaczymy co i jakKankiya Tobie dziwiąty juz leci od 2 dni:}}}}

ojoj , ale sie ciesze to moja niunia juz raczej bezpieczna

niom Agatkas chyba masz racje , ze taki byl powod odstawienia lekow, nic tylko czekamy Tygrysku az napiszesz, ze malenstwo sie przekrecilo tak jak trzeba:-)
a tak wogole kiedy zaczyna sie 9 miesiac??? w ktorym tygodniu....

Ja dziś byłam u mojej ginki która już wróciła do szpitala na szczęście, no i zleciła mi badania, bilirubinę, ALAT, ASPAT, i fosforazę alkaliczną (jutro wyniki) w związku z tym swędzeniem i jutro ma się okazać co to jest. Misiówka tez podejrzewaja cholestazę...ale w związku z tym ,że to już 38 tydzień to najwyżej szybciej poród będzie... Miałam też robione ktg, i wszystko jest dobrze... Zobaczymy co i jak
trzymam kciuki za dobre wyniki Okruszku daj znac jak odbierzesz jutro, super, ze ktg ok;-)
.
.

tylko ze ja mimo brania fenoterolu i tak mam skorcze i to bolesne, do tego brzuszek twardy juz tez czesciej niz nietwardy
wiec sobie nie wyobrazam tego jak przestane brac te piguły:-

tylko ciagle pamietam przypadek agatki ktora po fenoterolu zaraz urodzila i to mnie przeraaza:-

sama na porodowke jechac nie zamierzam

;-);-);-)dzieki Paolcia , nie mam juz zadnych watpliwosci![]()

Już sama nie wiem