Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jestem totalnie załamana i pojeb&*& .....noc okropna..wczoraj poczytałam o zespole downa bo co chwile jakieś głupie myśli miałam i myślałam ze mnie to uspokoi a tu jeszcze gorzej...całą noc mnie to dręczyło...ja juz w jakąś paranoje popadam, mam ochote wziąć patelnie i pizdnąć sie w łeb..już mój sie na mnie wscieka i sie mu nie dziwieale ja sie martwie...a wszystko zaczęło sie od tego bo niby u ojca w rodzinie kiedyś był
i ciężko mi wbic sobie do łba ze lekarz mówił że to nic nie znaczy i że ryzyko mam takie samo jak każda inna kobieta...
jejuu zaraz i wy mnie pewnie tu zlinczujecie,za takie pieprzenie bo jeszcze was zaraże tą paranojąprzepraszam,ale musiałam sie komuś wyzalić,bo sama w domu z tymi myslam wymiekam
aaaa i jeszcze kolezanka która miała termin na 16grudnia urodziła...jejuu ja tez juz chcę
;-)
. Mały sobie upodobał nocną porę na szaleństwa i spać mamie nie daje:-). A teraz- śniadanko i do roboty! Wczoraj poprasowałam w domu to co miałam do prasowania, zrobiłam Miśkowi wypasiony obiad (a ten później spróbował i stwierdził że to mu nie "wchodzi" i nie zje- choć wcześniej nie miał obiekcji jak mówiłam co ugotuję :-(), zlazłam z trzeciego piętra po schodach i ogólnie się nie oszczędzałam, ale Maluch widać lubi być w brzuszku, bo jakoś to na niego nie podziałało. Widać- próbuje dotrzymać umowy że póki ja nie pokończę niektórych rzeczy, to on grzecznie siedzi i czeka :-).
:

wiem pierdziolnieta jestem bo potem z bolu cierpie ii rycze ale na ten bajzer to ja patrzec nie moge

No to nas zostawiła same....a miałysmy z Madzineka i Zozakoza pakt.......Hej
Ja jak zwykle wpadam z rana z doniesieniem:
Tym razem od zozykozy:
"Witam oglaszam ze o 2.20 Przyszedl na świat Jaruś ma 53cm i 2960g pozdrowienia dlacałej reszty mamus.Zozakoza."
Gratulujemy!!![]()

Normalnie koniec świata z tymi chłopami