Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I tak samo jak Ty mam w moczu bakterie i leukocyty,trochę ją zmartwiły leukocyty,ale powiedziała,że może upławy skapały...Tylko,że ja upławów nie mam,No i też czuję sie tak jakbym miała jakieś zapalenie i powiedziałam jej o tym,ale ona właściwie nic nie odpowiedziała...Ciśnienie mierzyła mi 3 razy i za każdym wychodziło inaczej.Najpierw 150/67 później 105/74 i ostatnie 109/76 i wpisała to ostatnie.A puls miałam za każdym razem 96...Kazała mi zrobić badanie na tarczycę.
Dziekuje dziewczyny za odpowiedz
Tez sobie probowalam wytlumaczyc tak, ze jakby to bylo cos zlego to by mi powiedziala. Martwi mnie tylko to ze zlekcewazyla moje pieczenie i swedzeniePowiedziala ze zadnej infekcji nie widzi........ale fakt jest taki ze swedzi a ja nie wiem jak teraz sobie pomoc
![]()

Agatkas - ja ostatnio mam straszną fazę na czytanie, właśnie jestem po "Pokucie", "Cień wiatru" Zafón'a przeczytałam dosłownie w 2 dni, sama byłam w szoku, ale okrutnie dobra książka, gorąco polecam, a teraz czytam "Czarownicę z Portobello" Coelho też bardzo mi się podoba. Chmielewska mnie jakiś czas temu przestała zaskakiwać i jakoś trudno mi do niej się przekonać, ale biografia była ciekawa.